Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Walk in closet om du är modebloggare

Jag har precis fått hem massor av kläder från ett företag då jag är modebloggare, men dessa ska jag visa upp en annan gång.

Jag behöver numera en walk in closet och detta ska jag ordna när jag byter bostad för nästa år har jag som plan att flytta. Det viktigaste för mig i en bostad är en walk in closet så att man får plats med alla sina kläder. Finns inget värre än när man har kläder på hög och inte ens minns vad man äger för kläder.

Jag behöver därför lite tips och råd för att få en snygg inredning när jag ordnar en walk in closet. Då tänkte jag mig att just Press son kan hjälpa till med att inreda min walk in closet. Hos Press son kan du även få hjälp med butiker, restauranger, kontor och showroom men också garderobslösningar och mindre klädställningar till privata hem. Det enklaste är att kontakta dem så kan du berätta vilken idé du har och tillsammans komma fram till något som passar dig.

walk in closet
Bild: Press & son

Som ni ser på bilden så är det rör som du kan få hjälp med att sätta upp efter tycke och smak. Det kan bli riktigt snyggt som på bilden och du får plats med så mycket mer kläder än om du lägger in klädgarderober. Du ser tydligare också vilka kläder du har och kan lägga dina kläder i färgordning och stilordning precis som i en butik. För vet ni när man vet att man har lyckats med en inredning? När ens walk in closet ser ut som en riktig klädbutik så klart!

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »