Visste ni att år 2012 är ett magiskt år?

2012 är det magisk årtalet som du säkert hört talas om det innebär kort och gott att människor mer och mer börjar nätverka, samtala över alla gränser och samarbeta.  Med planetariska förändringar som påverkar oss – energi i rörelse. Vad man menar är att man ska kunna känna hur ens bästa vän mår eller gör fast att hon inte är i samma rum som dig.

Reiki nytt
Fler och fler Reikiterapeuter skriver idag avtal med friskvårds företag i olika kommuner. Företag som ofta handar hela kommunens hälsoprogram. Healingen är på starkt frammarsch i Sverige.
 

I dag ska jag på skönhetsbehandligen igen för 4:e gången. Jag ska hämta mitt UNT kort innan. Jag ska senare på kvällen ge mig i väg på medial utvecklingskurs och se vilket budskap jag får från andar från “andra sidan”.
Jag ska äta lunch också med mina väninnor. Som ni ser har jag grymt mycket att göra.

Helena som äger skönhetssalongen vet vilken familj jag tillhör och hon känner väl till familjeföretaget. I Uppsala känner de flesta företagarna varandra.

11 comments / Add your comment below

  1. Jag har svårt att tro på "Övernaturliga krafter" och mystiska "andar", men jag är ju bara en realistisk och logisk gubbe med bara en hjärnhalva, så vad vet jag 😉

  2. Verkar gå mer och mer över i enbart mode och skönhets inlägg…jahaaaaa…..

    jag läser inga modebloggar, vill inte…intresserar mig inte…trist med dagens outfit tycker jag. Jag gillar åsikter och ironi och lite humor.

  3. sv: Aha , vad spännande det ska bli att läsa det sen då 😉 .

    Ja du jag tror att målet med sidan är att det ska vara en mötesplats för bloggare , dom har ju även forumet.se . Det är det jag har hört iallafall 🙂 .

    ha det underbart

  4. Håller med att du bör banta rejält så får du fler besökare. Jag har sett dig och du är lika ful i verkligheten om inte fulare.

Kommentera