Vinn boken “syns jag? hörs jag? Konsten att nå fram det du vill ha sagt

Skriven av: Bert Stålhammar
Humoristiskt skriven bok i ämnet retorik. Boken behandlar ämnet retorik på ett folkligt plan. Den vänder sig till den som har skäl att höja sin stämma emellanåt. Nu förstår jag varför folk avbryter en. Nu vet jag vem folk brukar lyssna på och varför. Det är lättare att få sin vilja fram om du vet hur du ska få folk att lyssna på just dig. Aldrig mer en grå mus.

Svara rätt på min fråga innan klockan 12.00 på natten 10 mars (idag) 2007 skriv i kommentaren med din bloggadress eller mailadress så kontaktar jag den som har vunnit priset i efterhand. Dvs adressen skickar ni senare till min mailadress för många vill inte skriva sin hemadress på nätet. Den som vill får givetvis göra det också. OBS jag har själv läst boken men den är helt ny med en rispa i ena hörnet.

Min fråga lyder: Ulf Ekman är pastor på Livets ord men vems morbror är han?
a) han är morbror till Carola Sogaard
b) han är morbror till Systrarna Graaf
c) han är morbror till Victoria Silvstedt

Lämna ett svar

Translate »