Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vinka som en kunglighet här är reglerna

Jag har skrivit på två stora kontrakt som kommer att förändra mitt liv i augusti.

Jag har haft gäster från Istanbul och vi har rest ihop väldigt mycket och besökt olika attraktiva områden runt om i Sverige och Norge. Nu är jag åter tillbaka till mitt aktiva liv som bloggare och har nu skrivit på två stora kontrakt som kommer att göra stora förändringar för min karriär i höst.

En av dessa kontrakt kommer gälla laga i kraft 10 augusti och då kommer jag få träffa en av Sveriges kändaste personer. Det andra kontraktet är också påskriven och kommer vara baserad i Norge och mer om detta kan jag inte heller avslöja än. Jag är dyslektiker och som jag förstod i kontrakten på dessa båda var att jag inte fick läcka information eller blogga om det än i varje fall. Jag väntar på att få besked när jag kommer att kunna dela med mig av det och ni kära läsare får ha tålamod för allt kommer att förändras och det blir roligare att läsa här i bloggen för er del.

Nu ska jag lära er hur man vinkar som en kunglighet

1) Du lyfter upp handen i höjd med din bröstkorg och inte för högt upp som om du hälsar på dina polare.

2) Sedan ska du inte skaka hårt utan skaka lite lätt på handen.

3) Le som om du känner folk sedan förut som om ditt leende säger “så kul att se dig här”.

Att vinka som en kunglighet är inte bara till för kungligheter utan till för alla som tex behöver vinka till en större samling av folk. Tex om du framträder i tv i framtiden eller blir presenterad för en större grupp människor samtidigt. Då kan du skriva av mina tre punkter på en fusklapp och försöka lusläsa detta. Är du ett proffs så lär du dig dessa tre punkter utantill så att du verkar världsvan.

 

Vinka som en kunglighet
Bakom mig ser ni Stockholms Slott här bodde kungafamiljen fram till 1981 sedan flyttade de till Drottningholms slott.
Vinka som en kunglighet
Kungen brukar stå exakt här varje år 30 april på sin födelsedag och vinka åt svenska folket. Själv skulle jag aldrig stå i en folkmassa och har aldrig förstått hur folk orkar stå därnere när de kan se hela förloppet enklare hemma i sin tv. Det är som att jag ska se på hur man bygger en soffa i stället för att ta hem den och använda den. Vem orkar vänta till att de ska bygga soffan färdigt när jag kan köpa en färdig och ta hem den.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »