Villa romano med Superjuristen

Superjuristen har gjort Brazilian Blow out på Estetica och de sa till henne att på huvudkontoret är det inte tillåtet att ta ett högre pris än 2500 kr för denna behandling.

Hon är så världsvan den här människan titta bara på hur belevad hon håller i vinglaset. Hon pratar alltid om årgång och karaktär på vinerna. Hon frågar också när vindruvorna är skördade och färgen på löven då de skördade för att få exakt mått på vad det är hon dricker. Hennes favorit är ett rött vin som heter Masi.

Jag har talat om för henne att sedan affärerna går bra för henne har hon blivit en Diva. Hon tog det som en komplimang och blev stroppigare.

Hon fick köpa min gunst igen för hon kan inte låta bli att skryta om sin karriär som går i taket.

Superjuristen åt pasta frutti de mare som betyder sjöfrukter på italienska. Jag åt spagetti med köttbullar och jag rekommenderar kocken att inte ha så stora köttbullar i den utan göra mindre kulor av den för det är mer fröjd för ögat och se små kulor än 3 jättestora på sin tallrik. Pastan ska heller inte vara överkokt då den redan ligger i fuktig sås. En pasta sås blir alltid godare med en liten liten skvätt grädde som ger den en rundare karaktär i smaken. När man kokar pasta kan man lägga i olja i vattnet den kokar i så att det täpper till pastans porer. På det sättet så suger inte pastan åt sig mer av vätskan och blir mjuk.

Om Hertiginnan är bra på något så är det mat. Lyssna och lär för ingen människa och jag menar det jag skriver INGEN människa överträffar mig i matlagningskonst.

På kvällen ordnade jag lamm i stekpåse för att Mustafa älskar det. När jag kom hem var han redan hemma och berömde sig själv för han hade ordnat halva jobbet till att laga maten. Vet ni vad han hade gjort som förbredelse? Han hade tänt på ugnen så den skulle redan vara varm när jag kom hem. Så vad gör man? Jo man berömmer honom för det.

En berömmlese faller på sin plats!

1 comment / Add your comment below

 1. Själva Antonio Axu tar högre priser än 2500 om håret är längre än axellångt och tjockare än medeltjockt. Det är ju en självklarhet eftersom man måste använda mer produkt samt att arbetstiden är mycket längre på ett tjockt och långt hår.

  Om Estetica påstår att "huvudkontoret" skulle sagt att 2500kr är ett fast pris så dom dom felunderrättade tyvärr.

  Tanken är att ingen salong skall underminera marknaden/behandlingen och ta ett lägre pris än 2500kr för just ett axellångt och medeltjockt hår. Behandlingen på ett kort hår är ju naturligtvis billigare eftersom man inte använder lika mycket produkt.

  Vi sätter priset efter dessa regler som Antonio Axu själv sade under utbildningen samt som hans assistent konfirmerade som korrekt nu i eftermiddags.

  Det är ju ganska logiska saker egentligen!

  Mvh Shirin Aljaderi

  Salong Drottninggatan 2

  Uppsala

Lämna ett svar

Translate »