Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vill du ha svar på livets frågor eller vill veta om din framtid?

Medium Maria Therese Bohman Agerhill har skrivit boken “Väck din mediala sida”

Maria Therese har kurser för dig som vill utveckla dig inom medialitet och personlig utveckling. För att se hela kalenderna 2014 kan du gå in här och läsa vidare.

Jag har varit på studiecirklar på Aghersta kursgård hos Maria Therese och det är jättefina stora och fina lokaler ute på landet. Just atmosfären gör att man kommer lättare in i sig själv och blir avslappnad. Det finns hästar utanför som ger en inre frid.

I sin bok beskriver hon hur du kan genom olika verktyg kan väcka din mediala sida och få större lärdom om andevärlden. Du behöver inte jobba som medium utan du kan som jag tex bli mer medial och använda din medialitet för din egen skull.

väck din mediala sida
Väck din mediala sida en bok för dig som vill veta hur du genom olika verktyg kan förstärka dina kunskaper om att komma i kontakt med dina dolda talanger.
blogg
Boken “på rymdäventyr med Yogobida” av Ulf Bohman som är gift med Maria Therese Bohman Agerhill från Siljans Måsar Förlag
blogg
Denna katt tillhör Maria Therese som heter Moa och är en persierkatt.
blogg
Jag visade bilden för en person som frågade varför katten var så sur. Katten Moa är inte sur utan det är bara hennes image att se lite sur ut. Hon var mycket varm katt som kom och la sig vid mig när Maria Therese skulle spå mig i tarot.

 

blogg
Ute i Aghersta finns islandshästar som jag har ridit på när jag gick ridskolan där. Här finns även fina kurslokaler om du vill gå andliga och personlig utvecklingskurser med Maria Therese.

Medium Maria Therese spår min framtid med tarot kort

I går var jag hemma hos Maria Therese och fikade samt så la hon tarot kort på mig. Jag hade inte träffat henne på ett tag så hon kunde omöjligt veta vad som var på gång i mitt liv. Hon plockade fram precis varenda detalj som jag var nyfiken på, men inte riktigt vågade ställa frågor om. Tur att hon plockade fram det så nu har jag mina svar som jag inte trodde jag skulle kunna klura ut på egen hand. Jag gick därifrån lättad och vet nu att det jag önskar är på väg till mig. Jag hann inte ställa frågorna för hon sa dem innan jag ens hade vågat uttala dem. Just därför tror jag benhårt på att min önskan är på väg till mig.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »