Vill du bo i sär i samma lägenhet?

Tänk dig en stor våning som är så pass stor att flera familjer kan bo ihop, hur roligt skulle inte det vara?

I samarbete med GKDoor

innerdörrar

Tänk dig då att det inte finns några dörrar i denna stora våning och ni måste se varandra hela tiden. Så hur löser vi detta problem så att alla kan få vara i fred. Detta löser man så klart om man delar upp huset i olika avdelningar i form av jalusi, draperi eller dörrar. Vill du ha vackra dörrar som har blivit producerade på plats. Hos GKDoor hittar ni massor av olika fina dörrar så att var och en kan få sitt privatliv.

glasdörrar
Jag önskar dörrar helt av glas för då ser lägenheten större ut och ändå har man lite space.

De har även innerdörrar av glas som jag känner får en våning att se ännu större ut. För mig är det viktigt med privatliv och att min våning ska se så stor ut som möjligt. För jag vill bo så pass stort att jag ska kunna ha mina möten hemma. Jag kommer att skapa mig en mycket stor våning inom en snar framtid för att ha en uthyrningsdel som jag ska använda som ett kontor för mina två bolag.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »