Vill du bli lika brun som Bobby Oduncu?

Jag träffade även Bobby Oduncu på välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman Foundation och såg hur brun han var mitt i vintern.

Bobby Oduncu och jag hade kontakt för flera år sedan då jag hade ett radioprogram som jag vill att han skulle medverka i. När jag ringde honom för att boka in mötet så låg han på akuten för problem med axel som skulle röntgas. Bobby Oduncu var där med sin pojkvän och jag var på plats med min pressansvarige Emelie Andersson som numer också är min reporter.

Jag hade först en tröja på mig med min företagslogga på och när folk började kolla konstigt på min logga tog jag av mig tröjan. Jag var inbjuden av Peter Lejdestad och bilder av honom kommer också inom kort.

bobby frisör
Bobby är en mycket varm människa. Oavsett om jag inte ser honom på flera år så känns det som om vi sågs för några dagar sedan. Han är en kändisfrisör och jag mötte även andra kändisfrisörer ni kommer se mer av inom kort.

Det finns tips om du vill bli brun mitt i vinter med SprayTan-Trendy som är en miljövänlig soldusch-maskin för hemmabruk ! Förutom att du sparar pengar genom att göra det själv hemma, räddar du även hyn från skadlig UV-strålning och den varar i 5-7 dagar utan att bli orange.

Nu kan du få den till halva priset om du uppger kod: Spraytan så får den 998:- istället för 1995 :-.

bobby oduncu

Här har du fördelarna:
* Solduscha hela kroppen med naturlig formula
* Du utsätter inte din hy för skadlig UV-strålning
* Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun
* Bli snabbare brun för speciella tillfällen
* Du bränner dig inte
* Ljusa personer kan förbättra sin solbränna
* Strand ”Look” året Om
* Du blir inte orange utan gyllenbrun
* Underbar doft av vanilj

bobby oduncu

Det kommer fler bilder med massor av kändisar inom kort håll utkik!

Sponsrad inlägg

Kommentera