Tävling vinn produkter från Victorias Secret för 2 500 kr

 

Nu kan du vinna skönhetsprodukter från Victorias Secret värde av 2 500 kr.

Nu lottar jag ut massor av produkter från Victorias Secret värde 2 500 kr till en lycklig vinnare som då har skönhetsprodukter som räcker ett år framåt.

victorias secret

 

Victorias Secret

Tävlingsregler: Följ min mikz app som ni kan följa genom att sms:a veckomagasinet till nr 72 722.

Det är inte jag som väljer ut vinnare därför spelar det ingen roll om någon som känner mig deltar för det blir inte jäv. Precis som tävlingen med nätdejting och övriga tävlingar så är det företaget som anordnar som väljer ut vinnarna. Det går heller inte att överklaga det beslut som tas om vem som vinner varorna. Jag skickar bara vidare er mailadresser vidare så blir ni själva kontaktade. Må bästa person vinna lycka till!

Förra vinnarna av tävlingen om att bli expert på nätdejting var följande.

Anna Forsman, Annica Beda Nilsson, Malin Belle, Hanna Tellholt och Marco Devito

12 comments / Add your comment below

  1. Hej, jag skulle gärna vilja vinna denna kit som överaskning till min bästa vän som bor på hem pga depression…. Alla behöver känna sig bekväma i sin kropp(:

  2. Hade varit så sjukt kul med nya saker och från Victoria secret hade ju bara gjort det hela tusen gånger bättre! Skickade nyss iväg ett sms! Så följer dig!:)

  3. Hej

    Följer dig sedan läääänge mikz 🙂

    Vill gärna vara med och tävla om detta fantastiska paket. Hade varit såå kul att få lukta gott hela året och göra alla svundsjuka.

    Mvh Eva

  4. Både jag och syrran älskar Victorias secrets skönhetsprodukter! Dels för att de är så sjukt fina, med underbara förpackningar, bra pris men framförallt… De luktar sååå otroligt gott! Jag skulle bli så himla glad om jag vann detta! Jag följer dig nu i appen.<3 / hälsningar Nora

Lämna ett svar