Vem är din hemliga kärlek?

in här och skriv ner 3 olika namn så räknar ett medium ut vilken du passar bäst med. Även vissa av hans egenskaper kommer att beskrivas för dig. Jag kan inte fatta att det fungerade så bra på mig och så klockrent.

Du kommer dessutom att möta dem inom en vecka pga av detta test. Jag skrev in en kändis namn och jag mötte honom i går. Jag skrev in Dr Albans namn och vips så mötte jag honom i Stockolm i går. Mediumet talade om att jag skulle få kontakt vilket jag fick för Dr Alban pratade till mig som om det vore förutbestämt. Vi bytte nummer och ska träffas igen över en kopp kaffe Dr Alban & Jag.  Mycket märkligt men sant.

67 comments / Add your comment below

 1. Hellre förlorar jag dig som läsare än att ta bort mina inlägg om fotboll. Som sagt, ingen har tvingat dig att läsa min blogg. Jag har nog med andra underbara läsare, så det gör inte så mycket att jag “förlorar” dig. Jag blir inte speciellt ledsen precis.. Gör du som du vill, jag bryr mig inte. Jag får skriva om vad jag vill! 🙂
  Jag har många andra läsare som älskar mig blogg, det är de jag lyssnar på och det är de som betyder! 🙂

 2. Tänk om jag hade sagt till dig att du förlorar mig som läsare om du inte tar bort alla dina inlägg och mode och sånt.. Du hade heller inte gjort det… Jag bryr mig bara om mina riktiga läsare!

 3. bimbo , ähm , .. säger en som är den största , föresten jag visste det , tänkte bara göra det för skojjs skull , du vet anton och alexander är mina hästar , det är deras smeknamn och filip är min hund! dumhuvud! . snacka om att inte ha något liv , at all .. bara sitta och fundera ut fällor , haha omg !

 4. svar: äsch, har kommit fram lite saker bara, men inget jag vill gå in deeeep på – that’s why i just wrote nej nej nej. hehe, no more details, sooooooorriiiiii ;D

 5. Haha! Inte något illa menat men jävlar vad du verkar självupptagen! Liksom… Längst upp på sidan står det om dig själv och det står liksom bara om varför du är bra, att du blir inbjuden på avangemang av stureplansgruppen liksom? Är inte du rätt gammal också, då borde sånt inte ens imponera på dig! Herregud skaffa ett riktigt jobb!

 6. Jasså det lät sjukt, jag ser då inget med dig som är märkvärdigt att skryta över? så undra varför dom är arg? tycker inte alls att du skryter dock…

  jasså nä jag är inte servitör 😀 jag jobbar med tändare…

 7. Haha , tro nt på mej då:D haha , yeah right också att jag skulle skriva tre olika namn , när jag har pojkvän ,kära du , du får ta och tänka lite också ! BIMBOO ! och by the way , sådant här höll man på med i 2.an , omogna lilla tönt!

 8. Haha joo , det är bara för att du är så gammal , du skriver att du är typ 30 ngt , men egentligen är du la 90 , du ser iaf ut som det ! IDIOT!

 9. Asså nu har jag gjort det här testet och svaret verkar ha gått iväg till ett Medium. Är det du som är mediet? Kan du se i dina tarot-kort nu exakt vem av dessa (hemliga) beundrare som jag passar bäst ihop med.

  Ska bli väldigt spännande å se vad som händer.

 10. gu vad e det för fel på dessa människor e dem så jävla avundsjuka eller, hahaha idioter skit i dem anne. dem har bara ingen hjärna!! 🙂

 11. Hej Anne, hoppas påsken varit bra!
  Det var mycket nya intriger här att sätta sig in i ;o) Jag tror jag betraktar på avstånd. Stackars jag har blivit sjuk.
  Angående min layout så får jag väl passa på att byta nu då och då innan Spotlight “tar Över”… man kan nog inte be dom ändra titt som tätt åt mig ;o)

 12. MYCKET RIKTIGT!!!
  Min blogg handlar om ingenting, och allting.
  Därav rubriken: Fotobloggning från mobiltelefonen.

  Alltså: jag tar en bild, skickar upp den med en ibland passande text. Man skulle kunna säga att bloggen handlar om….just foton från mobiltelefonen?

  Att folk har ringt runt till, enligt dina egna ord, “företag” för att kolla om du är den du utger dig för att vara förstår jag mycket väl. Du är ju för bra för att vara sann 🙂

  Nä du är faktiskt ett föredöme när det kommer till att ha en blogg som handlar om någonting. Enligt din egen rubrik:

  “bor:Uppsala och jobbar som tolk i Domstolar. hobby:alternativterapi,tarot
  Merit: Uppsalatidningen har valt ut mig till Uppsalas mäktigaste media profil pga av min blogg.
  talar:anglosaxiska och walesiska”

  Återigen: lycka till!

 13. usch , du är fan helt sjuk i huvudet ! , snälla skaffa ett liv ist för att sitta och hålla på och kränka alla människor , hoppas alla dom du har hängt ut på nätet stämmer nätet , snälla lägga ut ngns banknr på internet ? , haha sök in på psyket !

 14. Anne, angående Spotlight så vet jag inte riktigt själv hur det kommer att bli, mer än att dom kommer lansera min blogg med en ny design, resten blir en övervåning :o)

 15. svar: tack! Ja, jag har tagit bilderna själv… därför ser jag så koncentrerad ut på den ljusare bilden 😛 svårt att göra två saker samtidigt haha!

  Nej jag gjorde aldrig testet. Tycker du jag ska göra det?

 16. Kära Anna.
  Det är absolut inte DIG jag “försöker” driva med…
  Utan det är den bubbla du lever i jag driver med 🙂

  En fråga till:
  Tar du Uppsala-pendeln när du ska in till stan?
  För visst har Swebus ganska bra priser hit?

 17. haha fan heller , skulle dött 1000 gånger om än att härma dej , det är fan du som härmar mig idiot

  ! jävla bimbo , alltså get it alla hatar dej , fattar du inte det ? , din blogg är din imagination om hur du vill att ditt ska se ut , men egentligen är du en trasa som inte har något hem!

 18. Svar på tal:

  “Jag åker aldrig buss jag har egen bil”
  – Seriöst, titta på sånt pendlarkort på tåget. Du tjänar på det i längden så mycket som du hänger i stan.

  “Uppsala är litet alla känner varandra på något sätt och någon gång kommer du på också vem jag är.”
  – Varför skulle jag komma på vem du är? Borde jag komma på vem du är? Ska jag komma på vem du är? Måste jag komma på vem du är?

  “Jag lever inte i en bubbla
  Det lovar jag dig”
  – Okay

  “Synd att du tror att alla som har det bra lever i en bubbla”
  – Så du har det alltså inte så bra? 🙂

  “Du vet inget om mig så var får du luft i från?”
  – Nej men tänk den dagen då jag “kommer på vem du är”. Oj vad jag ska andas då!! Jag ska faktiskt bjuda med mig mina vänner och andas ihop.

 19. Anna, det är jättesvårt att förstå dina svar när du inte markerar slut med en punkt (.)
  Ibland får jag känslan att du inte läser inlägget fullt ut?

  Jag ska iaf försöka mig på att ge dig ett svar:

  “kom till uppsala så får jag skratta åt dig och din residence östermalm”

  – Du vill alltså skratta åt mig i min lägenhet i Uppsala?

  Skulle det inte vara mer passande att du kom förbi på en kopp kaffe, så du får skratta i själva lägenheten? Med 3 meter i takhöjd kommer det eka elakt mycket…

 20. men shit! jaja det var ju tur att man inte hade nån hemlig kärlek utan bara skrev sin pojkvän o 2 gamla ragg!!

Kommentera