Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Var streetsmart på nätet

Man brukar dela upp intelligens på två sätt intelligens via skolan med höga betyg och smarthet gällande själva livet s.k streetsmart. (I samarbete med Cashbackshopping)

casbacksystem
Även Apoteket hjärta är med i Cashbackshopping så att du kan köpa den någon typ av mask och rengöra huden med. Foto: Ali Shezad Bawangaonwala

Jag har alltid tyckt att ordet streetsmart låter negativt. Det låter som en kaxig brud som inte skyr några medel för att få sin vilja fram. Det borde inte vara något negativt för man kan vara naiv med höga betyg eller smart med låga betyg? Fast jag tror ändå att smarthet i skolan också är av vikt. Fast dagens entreprenörer har inte några meriter från skolan direkt utan de alla är streetsmart. Nu kan du också vara streetsmart fast på nätet. Det finns något som heter Cashbackshopping som är helt kostnadsfri tjänst som ger återbäring när man handlar och bokar resor på nätet.

Jag ska registrera mig hos dem för jag förlorar inget på det tvärtom så får jag återbäring på precis allt jag shoppar för hur bra är inte det? Jag själv håller på att starta upp 2 bolag varav en vill jag ska ingå i Cashbackshopping listan i framtiden.

cashbackshopping

1. Jag är själv så klart medlem kostnadsfritt och vill så gärna inspirera mina läsare till att förstå hur enkelt och konstnadsfritt det är.
2. Dessutom finns de butiker som jag är stamkund hos. Tex CityGross Matkasse där du just nu får 75 kr cashback + 200 kr prova-på-rabatt. Du har även Linas Matkasse du får maten hemlevererad direkt till porten hur bekvämt som helst. Handlar du hos Linas Matkasse får du 13 % återbäring. Samt så finns även Matkomfort där du handlar och genom cashbackshopping får 160 kr återbäring. Det finns mer butiker än bara mat för de har klädbutiker, resor, hotell you name it. Jag har bara tagit upp mat för att mitt stora intresse här i livet är just mat och att kunna få det levererat direkt till dörren är min stora dröm.
3. Som tack fick jag redan 25 kr att handla för och du kan själv registerar dig här hos Cashbackshopping.

Besök hos IKEA

I går var jag på IKEA och köpte en badrumsspegel för min hade ett spöke haft sönder, tro det eller ej det är sanningen. Önskade att IKEA kunde vara med på Cashbackshopping då skulle de se på shopping hos folk.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »