Vanya Pernilla Mårtens kallar kristaller för visuella vitaminer (kristallrummet)

Vanya Pernilla Mårten ock kristallrummet

Rosenkvartsen står för kärlek. Den initierar kärleken till oss själva, uppmuntrar ägarens lugn och känslomässiga förtröstan. Om du vill så kan den stödja dig och ta fram det sårbara hos dig, kontakten med det inre barnet. Den är en bön om kärlek.I mer än 20 år har Vanya Pernilla arbetat med kristaller, stenar och smycken. 1990 startade hon Kristallrummet tillsammans med tre andra delägare, den första butiken låg i Gamla Stan.

Idag finns företaget både som nätbutik och som två fysiska butiker i Stockholm och två delägare har lämnat företaget. Nu är Kristallrummet ett kvinnoföretag med Lena Bergman och Vanya Pernilla som ägare.

Jag träffar ibland människor som är rädda för magin i stenarna. De är oroliga för att de ska lägga dem fel. Men man kan inte göra fel! Stenarna är healing, de plockar fram naturens läkande kraft inom oss.
kristallrummet

Det här är Vanya Pernilla:

Ålder: 53 år.

Bor: På Söder i Stockholm.

Familj: Särbo, son på 20 år, 89-årig mamma och tre syskon.

Gör: Driver Kristallrummet, butiker i Stockholm och på nätet.

Erbjuder: Vägledning och healing med stenar, smycken i egen design, bland annat chakrasmycken, meditationskvällar med kristaller och stenar.

Motto i livet: Life is happening. ”Det fick jag till mig i en meditation och det hjälper mig att stoppa fötterna tillbaka i flödet”.

Kontakt: Vanya Pernilla kan sökas i butiken på Hökens gata, 08-714 88 10.

Hemsida: www.kristallrummet.se

Populäraste stenarna:

När Vanya Pernilla får frågan om vilka stenar som är populärast bland kunderna i hennes butiker, blir svaret:

*Ametist

*Rosenkvarts

*Bergkristall

*Turkos

 

Aurasomaterapi med stenar!

Hos Vanya Pernilla erbjuds 30 minuters vägledning då du väljer ut dina fyra favoritstenar bara genom att känna vad du är attraherad av. Sedan får du veta vad de säger om dig och ditt liv.

Stenarna talar om vart du är på väg, din potential, din utmaning, det som inte alltid varit lätt, vem du är här och nu och vilken energi som är på väg in i ditt liv just nu. Via stenarna du valt, ges först en vägledning och sedan en beskrivning om hur du via meditation ska börja jobba med först och främst din utmaning.

 

Du kan också använda kristaller och stenar till chakrabalansering. Då ska du lägga stenarna direkt på huden, på kroppen och vila så i en halvtimme.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »