Vågar du möta dina anhöriga på “andra sidan”?

Maria Therese är min lärare i medial utvecklingskurs jag går på. Hon har snart storseans vilket innebär att hon kommer med budksap till publiken. Det kostar endast 100 kr.

Torsdagen den 2 okt kl 18.30 Seans/Medial demonstration med MariaTherese Bohman Agerhill, Medium (Dipl av Terry Evans) Plats: Agersta, 11 km utanför Uppsala. Pris: 100 kr Föranmälan till
 Terry Evans känd från TV.
 Maria Therese

10 comments / Add your comment below

 1. Svar: Jodå, hon skriver ALLTID ut sitt namn, även i början 😉 Jag gick in o kikade alla kommentarer som hon hade skrivit innan bara för att försäkra mig innan jag skrev något till dig. Jag ringde faktiskt upp henne och fick mig ett gott skratt när hon själv insåg hur korkad hon varit 😉 Ville bara påpeka, inget negativt mot dig nu, tyckte bara det hela var väldigt roligt.

 2. Jodå, jag andas OCH jag tänker innan jag skriver eller kommenterar.

  Som du själv säger…

  Mycket skrivs med ironi 😉

  Därav Eriks ironi skulle jag tro!

  Men inte alla av oss, tex du, klarar av ironi och andras åsikter.

  Och nej…

  Du skrev inte och kallade en viss bloggare för något fult!

  Du utnyttjade en annan läsare och hennes kommentar till att göra det!

  Ännu värre.

  OCH jag dömer inte, jag har mina egna åsikter. Men jag glömde att det får man inte ha!

  Så nu skriver jag…

  Tänk,människa!Glöm inte att TÄNKA!

  Ha en bra dag!

 3. Men du, det var inte så tråkigt att fika ensam.

  Första tanken när man tänker "jag vill gå och fika" är ju att det ska vara tillsammans med någon. Men jag har bestämt mej för att inte låta min brist på sällskap hindra mej från att göra det som jag vill och känner för. Därav min fika i ensamhet.

  Däremot låter ju det lite deppigt…"fika i ensamhet"…inte den mest positiva touchen… :p

  Ha en skön dag!

 4. Jag är inte lika osäker som du verkar i alla fall! Har så mycket jag skulle vilja säga till dig men jag orkar inte ödsla min tid på denna exremt tråkiga och depressiva sidan!

  Så jag säger som alla andra tydligen gör: Kom ner på jorden, du borde ju ha fattat att ingen vill komma upp och flyga med dig vid det här laget!

  Du är tråkig och snart vet ingen vem du är längre!

  & snälla, ge mig en länk nu och kopiera kommentaren jag precis postade så jag kan få lite fler besökare, för det fixar du ju så bra till vissa andra har jag ju läst här någonstans! Jag vet att du endast gör det för att folk ska gå in på min blogg och skriva "hertiginnan är bäst, du suger" och att du ska få dina små "du är söt och vacker" så du kan sova om nätterna!

  Svärta inte ner min blogg mer med dina tassavtryck tack!

 5. Ja de e ju så… men du får försöka att inte gå till angrepp… för de blir ju bara pajkastning… DUMT… Låt läsarna bestämma vem som är bäst.. ni är ju bra på olika sätt eller hur? Vi som läser är ju olika å tur e ju de de finns en blogg för alla… //Tess

Kommentera