Vad säger attraktionslagen om avundsjuka?

Avundsjuka är en negativ känsla och det är varken bra att känna detta eller att få andra att bli avundsjuka på dig.

pengar enligt attraktionslagen

Har du något som du är otroligt glad och taggad över så var försiktig med vilka du delar din glädje med. Är det någon som känner avund gentemot dig så kan detta vara till din nackdel eftersom universum känner av att den som är avundsjuk på dig inte riktigt vill dig väl. För den person man älskar blir man aldrig avundsjuk på utan det är alltid den person man innerst inne inte riktigt vill väl som man kan bli avundsjuk på. Titta er omkring hur många föräldrar blir avundsjuka på sina bar? Typ inga eftersom föräldrar gör bara uppoffringar för sina barn och gör allt för att barnen aldrig ska gå igenom misär om de själva har gjort det.

Steg två är syskon som man inte blir lika avundsjuk på. Finns det syskon som blir avundsjuka på varandra så ska man se upp för då har relationen heller inte var genuin från första början och de har då svår att känna närhet för sina syskon.

Sedan tittar vi på den trejde steget som är vänner och bekanta. Ingen vill att det man önskar här i livet går till sin vän i stället oavsett vad det är man önskar sig. Ingen människa kan vara genuint god till den graden att man behandlar vänner lika bra som man behandlar sina barn dvs ger kärlek ovillkorligt. Vi sätter villkor på våra vänner sviker de är man inte vänner längre. Sviker dina barn dig gör du ändå allt för dem tänk riktigt noga innerst inne hur du skulle resonera.

Vad händer när du blir avundsjuk på dina vänner?

Det som sker när du blir avundsjuk på dina vänner är att du säger till universum att du inte var värd din dröm utan din vän var mer värd drömmen. Detta tolkar universum att du inte är redo att ta emot det du drömmer om och låter dig vänta ännu mer på din dröm. Den dagen du inte jämför dig med din vän när hon får uppleva din dröm före dig den dagen kommer du också vara redo för att ta emot den. Känner du sorg när du tänker på det du drömmer om skjuter du bort den ännu mer från ditt liv. Tänk så här i stället om någon får det du drömmer om “tur att hon slipper ha detta bekymmer i varje fall”. Kan du genuint känna det så är du också väldigt nära att ta emot det du önskar. För det du tycker andra människor är värda att uppleva här i livet avspeglar vad attraktionslagen och universum kommer anse att du är värd att uppleva.

Att vilja väl är som att ha en egen bank

Tänk dig att du har en bank som bara väntar på pengar. Oavsett om du önskar pengar till dig eller om du önskar pengar åt din granne så kommer allt det du önskar hamna i din bank. Skulle du då inte önska dina vänner flera miljoner kronor? För önskar du det innebär inte att de då får flera miljoner kronor utan det blir ändå dig universum hör. Folk är rädda för att om de önskar andra väl så kommer de även så ske. Om allt man önskade sig skedde genom att bara önska skulle väl dina egna önskningar slå in eller hur? Nej så därför försök att önska andra väl så ska du se att det kommer att öppna upp nya dörrar för dig.

1 comment / Add your comment below

  1. Klockrent verkligen… vibrerar du avundsjuka så det är din vibration inte någon annan , så därför tänk noga och att genuint glädjas åt andra det är brå början.

Lämna ett svar