Vad säger attraktionslagen om ärliga människor?

Som fågeln nedan så ska man vara sig själv och ha sin egen stil oavsett vad andra människor tycker och tänker. Det viktiga i dina beslut är att ingen kommer till skada på vägen så länge det inte handlar om någon som är kriminell eller på något annat sätt är till skada för andra människor.

Jag själv tog ett stort beslut förra året och lämnade en grupp människor som endast högg varandra i ryggen. Jag var den enda i företaget som drog in pengar medans resten bara drog in skulder. Inte nog med skulderna så försökte de skuldsätta hela bolaget med bluffakturor. De trodde att jag skulle jobba gratis och dela med mig av vinsten till 4 andra oärliga människor. De gick ihop också för att på detta sätt slippa stå ensamma om de ställdes mot väggen.

Aldrig mött på så många oärliga människor på ett och samma ställe. Man undrar då hur jag har kunnat dra in så mycket oärliga människor i mitt liv på en och samma gång. På detta så fick jag också vardaglig huvudvärk så länge som jag hade dem i mitt liv.

Attraktionslagen och ruttna människor

Hur kommer det sig då att jag drog in så många ruttna människor på ett och samma tillfälle? Min stora fråga är hur kan dessa människor ens starta företag med varandra och lita på varandra? En som är oärlig i business mot en person är det mot allt utan undantag. Jag tror någonstans att jag inte ställde några krav på dessa människor och därför också drog till mig dem enligt attraktionslagen.

Nu har jag bolag med folk jag litar på och som jag vågar ställa krav på utan att de ska vrida och vända på alla ord bara för att få allt på sina egna oärliga villkor. Jag har helt enkelt börjat ställa krav och när man börjar ställa krav så har man på så sätt också satt värde på sig. När du sätter värde på dig själv då kommer också universum att bekräfta ditt “nya” värde genom att sända dig människor som sätter värde på dig.

Lämna ett svar