Vad hade jag gjort utan CBD oljan cannabisolja?

Sponsrat inlägg i samarbete med AlltomCBD.se

CBD oljan hjälper mot väldigt många områden och jag vill här beskriva mina egna erfarenheter. För två år sedan fick min mamma diagnosen bröstcancer och hon kunde hamna mellan hopp och förtvivlan mellan behandlingarna. Här kan du läsa allt om CBD oljan. D

Det som är så bra med denna hemsida är att Alltomcbd.se listar vart man kan köpa CBD-olja

Min mamma är sorten som aldrig skulle kunna använda antidepressiv för hon tror ej på läkemedel och där fungerar vi lika. Hon fick under denna period prova CBD olja och hennes ångest försvann och hon kunde sova mycket bättre på nätterna. Jag bad henne ta 1-3 droppar varje dag och hon verkligen tog dessa droppar. För hon är också den sorten som aldrig använder något hon inte tror på. Hon trodde inte på dessa CBD dropparna heller egentligen. Eftersom jag var den enda hon träffade under denna period så hade hon inget val än att lyssna på mig.

Jag förbjöd alla anhöriga att hälsa på eller ringa henne. Jag vill inte att taktlösa människor skulle säga något opassande och förstöra det jag byggde upp hos henne. Ingen av mina syskon fick heller hälsa på och jag lät heller inte min pappa komma förbi. Jag ville göra allt själv och ha hela kontroller i mina egna händer. Jag är otroligt glad över det beslutet jag tog. De hade planerat 6 cellgiftsbehandlingar för henne, men efter 2 behandlingar var cancerknölen helt borta och läkarna stod paffa inför detta. De visste inte vad som hade hänt att en människa blev totalt återställd så snabb.

När jag såg denna förändring hos mamma både psykiskt och fysiskt så beslöt jag mig för att också använda CBD olja då jag läste om att den även skulle hjälpa för migrän, vilket det gjorde på mig. Jag har huvudvärk men jag har definitivt inte migrän längre. Jag väntar nu på att bli av med huvudvärken också. Jag vet att det är förbjudet att skriva om att CBD olja även kan läka cancer om man är säljare av produkten. Jag säljer inte produkten jag är bara en bloggare som berättar naket om mina upplevelser kring detta. Jag väljer att skriva om min mamma för första gången på bloggen för att hjälpa andra i samma situation. Om folk kan vinna på detta jag skrivit 1 gram så vinner jag 1000 gram på detta för jag kommer sova bättre på kvällarna.

Lämna ett svar