Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad ger man till någon som har allt?

Jag var på Uppdrag köket som ordnas av Kaija Carlsson och fick lära mig att laga ätbara godsaker som julanknytning. När jag klev in ropade Kaija “hej Anne” och det fick mig genast att känna mig hemma.

Jag har haft det så roligt medan jag baka och trixade att jag absolut vill göra om detta. Fick dessutom lära känna mycket trevliga människor.

uppdrag köket

uppdrag köket

Här la de allt som man skulle använda
Det bjöds på en matig julmacka. Till detta fick vi ta senap och sen supergod inlagd sallad av någon slag som var lite syrlig. När jag tog min första tugga var alla andra färdiga. Tänk dig på det om jag hade jag kanske dessutom velat dricka lite te eller kaffe till. Då hade jag aldrig hunnit med.
Här ser ni hur mina längder såg ut när jag gjorde saffransbiscotti. Alla hade höga fina medans mina var platta. Till dessa fina saffransbiscotti hade jag velat ha en julte tex white chai som har kryddorna nejlika, ingefära och kardemumma. Visste ni förresten att i Sverige så säljes chai te och spelciellt runt jul så dricker folk extra av det. Något som jag märkt går åt mycket är chailatte varje vinter.

Nedan ser ni alla recept till det som vi bakade och lagade.

Aldrig varit med om recept som har varit så pedagogisk lagda. Jag som är dyslektiker hade inte en gnutta problem att förstå kontexten av det hela. för mig blev det lätt som en plätt att fixa och trixa det hela. Ibland gick jag inte efter receptet utan gick på magkänsla för det är vad jag brukar göra när jag står i köket.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »