Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad du bär med dig i väskan beskriver vem du är

Visste du om att det du bär i din väska beskriver vem du är på pricken. Om du skulle visa din väska för någon som kallar sig för ett medium skulle de se allt med dig.

Även det du inte vill att de ska se med dig kommer de att se igenom. Kollar man min väska vad jag alltid bär med mig är följande:

Protein bar om jag blir hungrig så ska jag kunna äta den

Handkräm eftersom jag tvättar händerna ofta behöver jag smörja in dem.

Nu har jag slutat bära med mig protein bar för jag såg till min fasa att de hade gjort mina favoritbars med mörk choklad. Jag har inte förstått varför tillverkar verkar tro att mörk choklad är vad folk gillar mest? Se er omkring vad säljs mest i en godisbutik mörk eller ljus choklad? Vad äter barnen mest mörk eller ljus choklad? Jag har ätit muffins med mörk choklad för de vägrar tillverka muffins med ljus choklad. Skulle alla bakelser och bars produceras med ljus choklad skulle folk äta dem oftare. Tänk er kladdkaka med ljus choklad dvs vanlig mjölkchoklad. Daimtårta är gjort på ljus choklad och den säljs mer på caféer än allt annat som har mörkt choklad i sig. Nu kommer företag som bakar bakverk stjäla mina idéer.

Jag har i varje fall fått hem Core protein Bar med ljus choklad och hasselnöt kan ni tänka er hur gudomligt goda de är? Jag har dessutom några kilon som jag försöker bli av med så det passar utmärkt att använda dem nu. Nu har jag ett helt gäng hemma som jag kan ta med på våra styrelsemöten.

protein bar

I samarbete med Svensk kosttillskott

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »