Vackraste orden från vackraste tjejen

Jag mötte en super vacker tjej och tog för givet att hon var modell. Det var hon, men hade inte intresset att fortsätta som modell.

victoria_daniel_2
När man jobbar som modell så kan man få sina bilder hur fina som helst. Titta bara på bilen av Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel hur fina de blir om man byter deras kropp. Victoria ser ut som en ung pojke på 15 år, men Daniel ser ut som en äldre dam. Detta bevisar att kvinnor har ett mycket yngre utseende än män. Varje gång en man ska klä ut sig till en kvinna så ser de automatisk ut som äldre damer, varför?

Jag ställde henne frågan varför? Till svar fick jag att då måste hon också gå ned i vikt, vilket hon vägrade för hon älskade sina kvinnliga former för mycket. Hon vägrade uppoffra sina vackra former för en framtid som modell.

Jag vill gärna lägga ut bilder på denna vackra tjej och hon kommer säkert förstå att det är henne jag talar om. Får jag tillåtelse av henne så lägger jag ut bilder av henne.

Jag brukar blogga om människor som berör och denna människa berörde mig väldigt mycket med hur trygg hon var i sig själv och hur väl hon trivdes med sitt yttre.

Kommentera