Uteplats är viktigast om jag ska flytta

Sponsrad inlägg i samarbete med Klubbkompis.se

Helst vill jag ha en bostad på flera olika ställen i Uppsala och detta har jag påpekat flera gångeri bloggen. De platser som jag skulle då vilja ha är flera olika i centrala delen av Uppsala.

Om man delar Uppsala centrum i flera olika riktningar så vill jag ha bostad både kring Skeppskajen, Luthagen, Vaksala och sedan i närheten av Botaniska trädgården. Det går även bra med bostad i tex Stockholm, Solna och en i Malmö. För att jag ska flytta från min nuvarande bostad så vill jag ha en lägenhet eller våning med stor uteplats.

Det är vad jag planerar just nu och då vill jag ha uteplats som är på taket. Jag vet två ställen i Uppsala som har tak som uteplats. Finns en ovanför kvarteret Sandbacken och ovan Forum torget.

Jag har kollat lite på utemöbler för jag vill då ha en stor plats utomhus. Jag vill även då ha plats för många personer. Bordet ska vara så stort som möjligt för jag älskar att uppvakta mina gäster med te, kaffe och 7 sorters kakor.

När du bjuder på fika till dina gäster ska du alltid ha en sidbord och då väljer jag av märket Hillerstorp modellen Åre som egentligen är ett cafebord. Jag kommer använda den som sidbord. Här ska jag då lägga kaffekanna, tekanna och kakor mm. Så får folk själva genom en buffé välja vad de vill ha och sedan sätta sig vid bordet.

Nedan ser ni stora fina utemöbler som jag har hittat hos klubbkompis. Jag älskar namnet för det hörs att man då kan ha en klubb med många kompisar på en och samma plats. Perfekt för mig som älskar stora sällskap när jag gör business.

Det är också väldigt bra priser anser jag och jag älskar dessutom är det rotting. Jag vill även ha rottingmöbler inomhus för jag anser att detta material gör att hela inbjudan känns mycket per personlig för alla gäster som bjuds in. Jag brukar följa olika instagramkonto som har med utomhusmöbler att göra.

 

Lämna ett svar