Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har du en uppfinning och vill förverkliga den?

Jag har en fantastisk uppfinning och skulle behöva mycket pengar för att förverkliga den.

DSC_0009
Jag får vänta tills jag får besked från Svensk Uppfinnarförening. Tills dess ska jag njuta av Halloween och passande korsetter.

Ni kanske undrar vad det är jag har uppfunnit? Jag säga att det är någon revolutionerande som inte finns på marknaden och har heller aldrig funnits liknande. Just nu har Svensk uppfinnarförening en tävling om bästa idéerna. Jag har anmält mig till den, men jag frånsäger mig inte rätten till att äga denna idé.

Hur gör man då om man har en idé som andra inte tror på och saknar pengar för sin ídé? Om du är bergsäker på din idé så ska du låna pengar. Det finns numera massor av sätt du kan låna pengar på och här kan lära dig mycket som jämför olika snabblån.

Du får en lärdom om olika lån om du går in på sidan. Du har även chansen att jämföra lånen med varandra. Själv skulle jag behöva ett stort lån om jag ska förverkliga min idé.

Jag träffade en vetenskapsman när jag hade en föreläsning i Stockholmsmässan som hade uppfunnit en läkande maskin. Jag berättade där för honom min idé och än så länge är den på is. Jag vet att jag kommer att kunna bygga detta i framtiden då jag vet att denna maskin jag har uppfunnit kan ge dig precis vad du än vill här i livet. Även flytta berg även om det tar lite längre tid. För visste du om att enligt attraktionslagen så är allt möjligt men att det omöjliga tar bara lite längre tid.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »