Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Två nya mini klänningar

Jag gillar helst inte att visa ben därför har jag skurit av mina ben på dessa bilder. Jag önskar att dessa var långa klänningar för det skulle sitta så mycket bättre.

Denna knyter man runt halsen och den är strech vilket inger en perfekt passform. Jag orkade inte prova dessa två i butiken så därför provar jag dem nu. Jag är bekväm om jag provar ett plagg i en butik då ska jag vara säker på att jag ska köpa den, eftersom jag då inte tar av mig kläderna.

Jag måste ha nytt hela tiden så jag har inget tålamod med att sätta ett visst datum för att vara extra snygg.
Jag är helt osminkad på dessa bilder och har inte ens foundation i ansiktet.

Nästa klänning är enarmad retro som är fallande mot kroppen. Den är också superkort så jag orkade inte prova den i butiken. Jag provade den svarta för jag tog aldrig av mig den sedan.

I dag blev jag väckt av Konsert och kongress deltagare som undrade om jag kunde besöka dem för ett evenemang och skriva om den innan jag åker dit. Konsert och kongress är precis utanför min bostad. Jag tackade nej för jag var på väg till mitt söndags affärsverksamhet där jag checkar in marknaden och lär mig mer om marknadsföringen.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »