Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tur att folk har slutat röka i balkongerna

Sponsrat inlägg i samarbete med e-ciggcity.se

Vissa områden i Uppsala är det förbjudet att röka i balkongen. Detta tycker jag är så bra för jag klarar inte av att mina grannar röker i balkongen.

Jag önskar därför en inglasad balkong i framtiden om jag hamnar på ställen där det fortfarande är tillåtet att röka. Kan ni tänka er att förut fick man även röka i flygplan som om hela flyget inte skulle ta skada av det. Det är klart att passiv rökning är lika illa som vanlig rökning. Tack gode gud för E-cigaretter som ser till att man både kan röka inomhus och att ingen annan än rökaren själv känner av sina cigaretter. Då behöver de inte ens gå ut och frysa för att röka en e-cigg.

Tänk hur bekvämt är det inte att sitta inomhus och röka? Se på en bra film eller bara umgås i gott sällskap och få röka sina E-cigaretter. Nu finns det också i massa olika smaker och det finns på några ställen runt om i Sverige.

E-cigaretter har blivit väldigt populärt bland många människor. Trenden har spridits sig från resten av världen till Sverige och de är nu mycket uppskattade av svenskar över hela landet.  Även svenskar som bor längre ned i Sverige och högre upp i Norrland har börjat med E-cigaretter.  EciggCity är en välförsedd butik och webbshop med ett stort utbud av vapes och e-juicer. Personalen har stor kunnighet angående hela produktutbudet och stor erfarenhet av rådgivning utifrån olika förväntningar och behov hos kunderna. Detta innebär att du även kan få råd om vilken smak du bör välja.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »