Traumabehandling som försvinner permanent på 30 minuter

Man kan inte tro det när man tittar på mig, men i vissa avseenden så har jag sådan ångest över framtiden.

Jag klarar ibland inte av att planera långt fram i tiden för jag får då panik som om det skulle komma massa hinder jag inte har någon kontroll över. Detta har jag också en förklaring till varför jag får dessa panikattacker. Jag har nu varit hos Marica på Myntablad.

Jag kollade runt Maricas böcker och hittade en som passade mig som heter Fuck Fears.

trauma

För jag var väldigt rädd för min framtid när jag kom till henne. Vi bearbetade detta så att jag hamnade från 100 % oro till endast 2 % kvar av känslan. Nu har jag fått min andra ögonrörelseterapi behandling hos Marica och påbörjade en ny trauma jag lider av. Den behandlingen som jag fick förra gången är jag helt färdig med. Den förra behandlingen kan ni läsa här.

terapi

hypnosterapi
Marica jobbar även med hypnosterapi och regressionsterapi som innebär tidigare liv.
lotusblomma
Denna blomma hittar man även på Maricas hemsida och visitkort. Som om just denna väljer att komma till henne.

Marica drog även ett änglakort för mig

Änglakortet säger att jag ska söka djupare, vilket jag gör. Dvs jag tar tag i mina problem vilket jag också gör nu när jag går på ögonrörelseterapi behandlingar hos Marica på Myntablad. Jag ligger nere på 2 % därför behöver jag återkomma och behandla för den ångest jag kan känna inför framtiden.

änglakort

Ögonrörelseterapi som jag har hämtat från Myntabladshemsida

Ögonrörelseterapi   EMI “Eye movement integration”

Används med stor framgång på olika slags fobier, obehag och trauman Den förmår att låsa upp och blottlägga det som dolts i sinnets djupaste hålor och som aldrig kan nås med samtalsterapi. EMI är en teknik som snabbt och effektivt ger en omedelbar emotionell och kognitiv förändring Det är en utmärkt terapiform om man har svårt att tala om känslor och kanske sätta ord på det. Oftast räcker det med 1-2 sessioner.  (Det är just detta jag gillar att jag slipper säga högt vad det är jag lider av. Jag kan inte ens beskriva vissa saker med ord. Man slipper försöka göra sig förstådd helt enkelt.)

Hur en session går till

Orsaken/känslan du söker för har från början gått in genom dina ögon och lagrats som ett “minnesspår” i din hjärna. Genom att ta fram och känna den här känslan om samtidigt följa en penna med ögonen som terapeuten för i speciella mönster kan man förändra eller ta bort detta “minnesspår” och inte göra det så laddat längre. Effekten av behandlingen är omedelbar. En session tar ca 1,5 timme.

Kontakt

Varmt Välkommen att kontakta mig för att boka tid i Uppsala eller på distans:

eller telefon 0708183466

Vid ej svar skicka ett sms så ringer Marica upp

Kommentera