Tjejkvällen hos Sara Estifa med temat skönhet

När jag kom till Sara så var hon tillsammans med en väninna som var en kopia på Liv Tyler. Hon hade höga kindben och stora läppar. Kvinnorna kring Sara brukar alltid vara väldigt vackra just för att alla är intresserade av temat skönhet.

Så fort jag kom fram ringde Saras telefon och hon hann inte svara. Sedan ringde min och det var juristen Anna som försökte hitta hem till Sara.

Anna kommer snart att bli granne med Prins Carl Philip på Riddargatan i Stockholm och vi alla var väldigt imponerade över det. Anna som jag är väldigt intresserad av drömmar och undrade efter att ha läst bloggen varför jag hade otäcka drömmar.

Sara själv har gått en utbildning på 7-8 maj om Teosyal av Dr Thomas Zimmermann

Rött hår med gröna kläder ska vara passande enligt en skräddare som skulle göra färganalys på mig. Många gånger är det inte ordning på mig antingen har jag en tröja in och ut eller så är det maskor i mina strumbyxor. Jag är inte perfektionist när det kommer till sådana detaljer.

Hon gör samma behandling som Camilla gjorde på mitt hår då jag var ansiktet utåt för denna metod som heter Global keratin- behandling.

Kommentera