Hotell Anglais med nya samarbetspartners

Jag har varit på Hotell Anglais och träffat två samarbetspartners från Magazinos.

En av dem jag träffade heter Johannes Strömsholm som är Project Manager på Magazinos.

Vill du också tjäna pengar på din blogg kan du börja med att registrera dig på Magazinos och följa instruktionerna. Är du inte en bloggare och bara har en hemsida så kan du tjäna pengar på din hemsida i stället. Hur du än gör så kan du faktiskt tjäna pengar på nätet genom att börja med att registrera dig och få prova en månad gratis och sedan kan du själv samarbeta med Magazinos.

Det var intressant att höra hur mycket de hade utveckalts med sitt koncept. Nu kan du om du vill få alla dina magasin digitalt för endast 29 kr /månad. Just nu kan du prova en månad helt gratis utan att betala ett enda rött öre. Anledningen till att man säger rött öre är för att förr i tiden fanns det 5 öringar i Sverige och dessa var gjort av koppar och hade röd färg. Det minsta valuta var alltså en mynt som var röd och därför säger man än i dag att det kommer inte att kosta dig ett rött öre om du provar Magazinos en månad.

tjäna pengar på din blogg
Här sitter vi på Hotell Anglais i Stockholm för ett helt nytt samarbete med Magazinos.
tjäna pengar på din blogg
De berättade hur deras affärsidé med Magazinos hade växt i flera länder. Även bloggaren Hugo Rosas har samarbetat med dem.
tjäna pengar på din blogg
Just nu har jag en Sony XPERIA i stället för min gamla NOKIA Windows mobile.
tjäna pengar på din blogg
Efter mötet med Magazinos hade jag ett nytt möte på samma hotell Anglais. Jag hinner inte förflytta mig utan boka alla mina möten på en och samma ställe. Till min hjälp hade jag Malena från Malenas Place.

yoga 017

Hotell Anglais hade goda pasta rätter i två olika storlekar. Jag tog en liten storlek då jag försöker undvika pasta, bröd och socker.

Lämna ett svar

Translate »