Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Swappis hörnan på Forum Gallerian

Man hittar alltid något roligt att prova på Swappis Hörnan inne på Forum Gallerian.

I dag söndag ska min frisör komma hem till mig och styla om mitt hår lite. Jag föredrar att hudterapeut och frisör kommer hem till mig när jag ska göras i ordning. Jag har även en zonterapeut som brukade komma hem till mig och ge mig behandling. Jag har rum för allt så det brukar gå bra.

mode uppsala
Jag gillar mönstret på denna topp som är lite ovanlig
forum gallerian mode
Fjädrar till örhängen passar det mesta. Bild tagen av Tunde som driver Swappis i Forum Gallerian.
second hand butik
Absolut favorit är den turkosa tröjan från Hennes & Mauritz med de turkosa örhängen till som är av fjädrar.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »