Sveriges svar på Hugh Hefner stavas Bingo Rimér

Bystiga damer och mystiska filurer i pyjamaser fyllde Sturecompagniet på Bingo Rimér födelsedagskalas.

Bingo Rimér födelsedag

Bingo Rimér liv kantas av bystiga kvinnor precis som gubben Hugh Hefner. Linda Rosing ville också fota för Playboy men enkades undrar om Bingo Remér vill fota henne i varje fall.
Jessica förbreds för att Bingo Rimér ska ta kort på henne. Här viker Big brother-Jessica Lindgren, 21, ut sig. – Jag har redan visat allt som går att visa i huset. Det kan ju inte bli värre, säger hon.

Här med sin gamla flamma Natacha Peyre. Deras förhållande tog slut. Natacha tjänar ca mellan 7000-8000 kr i månaden. Detta är hennes inkomst så det stämmer väl att man inte tjänar så bra som utvikningstjej. Den forne sångerskan Dominique i Army of lovers tycker att det är lönen som är kränkande för kvinnorna i branschen. Kanske har hon rätt? Om man nu ska visa sig så borde priset vara mycket högre annars så blir man ju kränkt. En fackförening skulle nog inte vara dumt. Den kan heta kvinnokroppens anställdas förbund?

5 comments / Add your comment below

  1. Jag känner inte till några direkta kurser i bloggeri, men däremot har jag Heidis HTML-skola, som bygger på blogg.se . Med hjälp av den kan du ändra din design. Jag kan maila den till dig om du vill, men då behöver jag din mailadress.

Lämna ett svar