Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Svensk Damtiningens chefredaktör Karin Lennmor bjuder in mig

Om jag tackar ja till detta erbjudande från Svensk Damtidning kommer jag i september att vara i Stockholm. Jag kommer då få smink guide i Isadora och Clarins. Jag kommer att få sova 2 nätter på Mornington Hotell. De kommer även bjuda in stylist som ska styla mig med olika kända märken. Nedan kan ni se vilka märken det rör sig om.

Nedan ser ni Karin med Silvia

Vi kommer äta middag på Drottning Silvias Paviljong på Ulriksdals Wärdshus

Jag kommer även få en egen personal Shopper som ska hjälpa mig att shoppa det som klär mig. Bara för att mitt varumärke har blivit kändare då tv samarbetar med Dam tidningen så får jag erbjudanden för 9-11 september.

Mina 3 dagars glamourliv med Damtidning sponsras av följande:

Cloetta
China Glaze
Bistro Nouveau
Mornington Hotell
Scwarzkopf
Ulriksdals Wärdshus
Isa Dora
Clarins
Kenzo
Taittinger
Smart city
Philippe Matignon

Andra människor kan tro att det bara innehåller nöje och glamour, men för mig är detta ett arbete att utföra. Det blir mycket stress och mycket folk. Allt ska planeras i detalj och inget får missas. För mig är detta verkligen 3 dagars arbete då jag måste bli ledig från mitt eget arbete för att kunna arbeta med mitt varumärke.

Detta är ex på vilka erbjudande nu som företag och organisationer kommer med till mig. Jag får in så många att jag inte ens hinner skriva om allt. Det är också mycket sponsrade varor jag tackar direkt nej till om jag själv inte har använding för produkterna.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »