svart vit selfie

När du ska köpa make up online

De flesta köper sitt smink online idag, utbudet blir så mycket större och det går så klart att hitta billigare priser. Men när du ska köpa make up behöver du se till att du hittar produkter som du kommer att vara nöjd med. Här har du några bra tips att testa:

Rekommendationer

Du kan gå efter andra personer rekommendationer. Om du följer många bloggare och profiler på Instagram kan du se vad de gör reklam för och se om märkena tilltalar dig. Stora namn inom skönhets- och bloggvärlden sätter sitt rykte på spel varje gång de gör ett samarbete, därför vill de bara göra samarbeten med märken som de kan stå bakom och som de gillar.

Billigt med kvalité

Leta efter sajter som säljer och tipsar om smink utan att vara partisk. Sajten Billigtmakeup.se visar upp var du kan köpa make up till bra pris och från många olika sajter. De har inget eget lager vilket gör att de kan vara oberoende och enbart gå efter pris. Eftersom de länkar till andra försäljare kan du hitta nya makeupsajter som du inte ens visste fanns.

Testa i butik

Ett litet knep som kanske inte butiksägaren gillar men fungerar ändå. Du kan gå in på en butik och testa deras sminkprodukter (kom ihåg att endast använda produkterna som det står “tester” på). Sedan kan du gå hem och hitta bättre pris på nätet. Som sagt, inte det snällaste tillvägagångssättet. Du dock vara säker på att du gillar och passar i produkten som du har köpt.

Restriktioner

Om du har restriktioner såsom känslig hud, allergier eller vägrar djurtestade produkter, kan du med fördel söka dig till butiker som säljer ekologiska varor. Sminkprodukterna genomgår hårda tester och innehåller färre konserveringsmedel och främmande ämnen. Om du inte vill använda en samlingssajt som Billigtmakeup är det bästa att titta runt på Apotekets utbud.

 

Kommentera