Svar på frågor om UC, utbildning och att bli hatad som storbloggare

UC skickade mail just för att vi själva mailade dem och frågade. I mailet stod det även att information om personen i fråga som har bett om uppgifterna kommer att sändas hem.
Man får bara söka information om företag om man har någonting att göra med den verksamheten. De finns flera regler om att man kan bli dömd till böter om man missbrukar uppgifterna.

Utbildning
Min utbildning handlar inte om att jag har tagit magisterexamen i alla ämnen jag tar upp utan tillsammans har det bildat en utbildning. Jag har läst ekonomi i 1 år, medicin i 1 termin, lingvistik 1 termin, 1 termin juridik, 1 termin sjukvård, 2 terminer programmering hänger ni med? Jag har även utibldning inom Reiki 1 & 2, TFT (Tryckfältsterapi), Ängla healing, medial utvecklingskurs.

Barzan har gjort en avhandling och anklagar mig för narcissm. Jag säger bara en sak till er därute som inte har självrepsekt eller självförtroende. Stå på er annars gör någon annan det. Bara Barzans språkbruk gör att man knappast kan ta honom på allvar.

Vissa bloggare tror att jag har skapat mig ett namn genom att bli hatad. Därför tar de och börjar sitt bloggande med att hoppa på andra och på så sätt tror de att de ska bli större. Den bloggare som är stor bli automatiskt hatad och det har knappast med innehållet att göra.

3 comments / Add your comment below

  1. Till Maria

    Jag har då studerat dessa språk

    C+

    C++

    När vi kom till Java så flyttade jag tillbaka till Uppsala.

Lämna ett svar