Sushi restaurangen på Sommarro

 Man sitter på golvet och äter det är så kul att göra det. När jag tror att ingen ser mig brukar jag klia min rygg med en gaffel. Det är min största synd här i livet. Jag är allergisk mot vissa saker jag inte kan låta bli att äta och då kliar det överallt. Bästa grejen att klia sig med är den hederliga gaffeln.
 Deras Sushi var god bland de bästa i Uppsala. Ät aldrig Sushi om det är buffé då är de slarvigt gjorda med för mycket ris.
 Killen till höger brukar sjunga engelsk/amerikanska låtar fast med värsta kinesiska brytningen. När man går därifrån skriker han HÄLSAAAA. Han är så unik och söt den killen och jag blir alltid full i skratt bara jag tittar på honom.

14 comments / Add your comment below

  1. Det är härligt med sånna människor! Glädjespridare! 🙂 Det finns ett ställe här i Sthlm (Arigato Sushi) om har en sk sushibuffé på sin meny, men man beställer in bitarna styckesvis för varje ny tallrik istället. Så sushin står inte och bli dålig på ett buffébord utan man får nygjord sushi på beställning för ynka 158:-. Helt okej ställe för att ligga på vasagatan = låg myshetsfaktor. Ta hand om dig.

  2. hahahaha…Man avslöjar inte sånna saker. Vissa mentala bilder vill man inte ge folk!!! Hertiginnan med en gaffel innanför toppen, vilt rivandes på ryggen…MY GOD! ;D

  3. Hoppas jag aldrig aldrig aldrig får se resten av din släkt, medtanke på att du anser dig vara snyggast i släkten :/ Jag har aldrig gillat kvinnliga varianter på George Costanza 🙁

  4. Maria P vill meddela att det kan förekomma nån slags ryktesspridning om att jag skulle vara intresserad av en viss A.L, det stämmer inte, det finns bara en man på jorden som Maria P älskar och han ska veta om det! Han är dessutom den man hon vill ha tvillingar med så det så. A.L har också varit utsatt för illasinnad ryktesspridning så här måste brainstormas mot black magic. Det har varit en telepatisk karusell i skallen sen ett halvår tillbaka och nu är en resa till Mu på tapeten för att ta hem r.b till stan så om A.L, ni har rykt ihop efter vad jag fått erfara, hör av sig telepatiskt till dig, allt för att undkomma fragglarna, ska du göra allt för att bli med på den resan med ska också L.P och E.P vi kan kanske döpa om dom till Pellets i fortsättningen. Läs Nelson Mandelas självbiografi och ta reda på om hur han lagstiftade mot psykologisk krigföring. Ha det bra!

  5. kinesisk brytning? Japansk sushi…eh?

    men sushi är gott och jag håller med om att bufféer är bara skräpsushi.

    Jasså du gillar inte Infernal? Och jag som tänkte att vi skulle "shake ass" du och jag ;D

Lämna ett svar