studera på toppklass

  Kronprinsessan Victoria gick natur- och samhällsvetenskaplig programmet på Enskilda Gymnasiet i Stockholm. Trots problem med dyslexi gick hon ur gymnasiet med toppbetyg. Jag har en likadan kavaj som hon har på bilden. Därför gillar jag denna bild på henne. Hon är Sveriges vackraste kvinnoansikte.

  Daniel Westling gick 2 åring linje i Sandviken med 3.1 i slutbetyg. Karriären  gick sedan via idrottsfolkhöskola.. Jag har alltid tyckt att Anna Lindhs mördare liknade Daniel både till utseende och till klädstilen. Har inte sett honom i närbild men här är han slående lik.

Jag själv gick samhällsvetenskaplig programmet på Celciusskolan i Uppsala med 4.3 i slutbetyg. Det enda som drog ner mitt betyg var uppsatsdelen som jag fick skriva 5 gånger innan lärarna nästan tyckte synd om mig och gav mig en 3:a dvs Godkänd betyg. Jag hade enorma svårigheter i gymnasiet att skriva en uppsats. Jag har lätt för att börja och avsluta en mening med samma ord och vet ej vart jag bör lägga en en djävla kommatecken. Varför måste kommatecken finnas överhuvud taget? En onödig grej jag aldrig lär mig. Jag klarade mig trots att jag var dyslektiker. Jag hade MVG på matte i alla nivåer, språk (franska, engelska) och konst av olika slag.

8 comments / Add your comment below

 1. Hej

  Måste be dig,Hertiginnan som kan tala med djur om råd.

  Jag har en omöjlig tax som revirmarkerar överallt!

  Hur ska jag genom bildöverföring få honom att fatta att han är en dum tax??

  Kan du försöka prata med honom??

  Tacksam för hjälp!

Lämna ett svar