Stödgala för kurdiska barn Hotell Rival

Jag är inbjuden till Stödgala för kurdiska barn och kommer att träffa arrangörerna kl 17.00 innan galan börjar då jag kommer att sponsra denna gala.

Jag har fått äran att dela ut biljetter till mina läsare och oavsett vem du är om du känner mig eller inte. Om du är någon jag kände för länge sedan eller just har lärt känna så får du maila mig på info@veckomagasinet.com så ska jag sätta upp dig på gästlistan till denna gala. Oavsett vem du är så kommer jag att bli glad av att se dig vare sig du är en favoritsläkting eller ur kategorin släkten är värst personen så blir jag glad om du mailar mig. Min mail tas hand om min assistent så jag är inte ensam om att hantera min mailbox därför ber jag folk att inte maila i onödan eller skicka spam.

Stödgala för kurdiska barn
Stödgala med massor av kändas på plats.

 

Den 20 april anordnar Humanisterna en Stödgala för kurdiska barn på hotell Rival kl. 18.30 för utsatta som flytt från kriget i norra Syrien och södra Kurdistan. Behovet av hjälp till befolkningen växer för varje dag.

Syftet med Stödgala för kurdiska barn är att hjälpa 300 stycken pojkar och flickor i flyktinglägret Arbat som ligger i provinsen Suliymaniyah. De har utsatts för övergrepp och våld och behöver psykosocial hjälp. Många av dem saknar föräldrar och socialskydd och för att de ska kunna övervinna stress och ångest har de stort behov av professionellt stöd.

Tal av bland andra Morgan Johansson, Anders Borg, Kattis Ahlström, Björn Ulvaeus, Hogir Hirori, Kattis Ahlström och John Houdi.

Bland de artister ställer upp finns namn som Shirley Clamp, Gunilla Backman, Kani, Janne Schaffer, Peter Johansson, Narin Feqe, Kayo, Glenn Edell, Tigris Fåglar och Åsa Jinder & Jonas Otter.

Konferencier är journalisten Staffan Dopping.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »