Sponsrad video: Vårnyheter hos Stayhard

 Stayhard har allt du behöver för vårgarderoben och du kan även shoppa din sommar och höstgarderob så har du den delen färdigt för i år, bra va?

stayhard
Stayhard med orginella T-shirt

 

Du behöver säkert utöka din garderob med basplagg som skjorta, byxor och varför inte ett par snygga skor till? Sedan beror det också på om du jobbar i en skola eller på ett kontor. Var du än jobbar så ska du ha en bra basplagg. En gång i tiden brukade jag göra en lista åt en studerande väninna vad hon borde ha i sin garderob. Jag räknade upp att hon skulle ha två T-shirt, 2 kavajer och 2 kjol för att sedan kunna kombinera dessa. Till en man skulle jag nog ge samma lista på 2 vita T-shirt, 2 kavajer och 2 passande byxor till.

På Stayhard har du alltid fri frakt och fria returer, snabb och säker leverans och du kan välja mellan över 150 utvalda varumärken! Är du en person som gillar att träna så ska du veta att det även finns träningskläder, stylingprodukter och exempelvis klockor och väskor hos Stayhard? Om du ska träna så vill jag ge dig tips på att ju tidigare på dygnet du tränar desto bättre respons får du på vågen. Ju tidigare du äter mat på dygnet desto fortare går du ner i vikt. Lite tips från mig innan du går in och beställer varor på Stayhard inför våren. Just nu finns det massor av vårnyheter inne – kika på videon och klicka dig vidare till webbshopen!

Detta är ett sponsrat inlägg 

Detta är ett sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Translate »