Starta franchise inom café och restaurang?

Har du någonsin funderat på att starta en franchise som redan är etablerad? Jag känner en ung och driven kille som är på vippen att starta sitt första café som han senare kommer att utveckla till franchise.

Jag vet att den här killen inte bara kommer att stanna med ett café för han kommer att expandera och har innan han har invigt den han har nu redan tankar att starta i Karlstad. Första öppningen sker 25 oktober och då kommer jag att befinna mig där och bjuda på te och energidryck från det varumärke jag jobbar med. Den 22 november är det Grand Opening och då kommer det bli massor av roliga event på plats. Detta för att han kommer att köpa in produkter för detta varumärke så det går ej emot hans koncept. Jag älskar att hjälpa och jobba med marknadsföring. För det är också vad jag kommer att göra när jag väl står där och bjuder hans kunder på ett helt nytt varumärke. Kan avslöja att detta varumärke är hovlevernantörer i den brittiska hovet. Detta varumärke serverades nämligen på prins Harrys och Meghans bröllop i år. Samma vecka som bröllopet ägde rum fick grundaren av varumärket träffa drottning Elizabeth genom hennes kända Garden Party.

Mitt mål är också att bli inbjuden till drottning Elizabeth i framtiden. Innan jag anländer till det engelska kungahuset har jag några planer jag behöver bli färdig med innan jag sätter min fot utomlands.

Jag kommer avslöja för mina besökare vad det är för café när tiden närmar sig. Jag kommer då till detta event bjuda in mina samtliga delägare i bolaget. Vill du också starta café och restaurang samt söker inspiration hur du kan från grunden inreda ditt nya ställe? På Gastroshop finns massor av inspiration till massa olika stilar gällande inredning.

Något jag skulle vilja investera i just nu när det gäller det café jag driver är kylskåp och ismaskin för det är fruktansvärt bra priser. Kolla nedan själva och jämför med andra företag!

Lämna ett svar