Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sportkläder på kunglig nivå

Jag är med i rojalistföreningen sedan flera år tillbaka och brukar följa alla kungliga familjer över hela världen.

Detta har också fått mig till att vilja motionera med sportkläder av bästa kvalité för att få samma kondition som kungahuset. I dag damp det ner i brevlådan både en fantastisk sporttröja från Sportsmart och min favorittidning från Rojalistföreningen som heter just Rojalisten.

Denna funktionströja har en fantastisk kvalité och perfekt passform så att allt sitter på plats när man tränar. Är du som jag en ridtjej så kan du garanterat hålla dina bröst på plats när du rider med denna funktionströja. Den är elastisk och kan tänjas ut så jag tog medium storlek och den passade mig utmärkt.

Den är dessutom vindtät så att man inte fryser när det blåser kallt. Jag har haft erfarenheten av att det alltid är så kallt när jag rider. Därför så fungerar denna sporttröja utmärkt vid kalla väder.

sportkläder
Sportkläder från sportsmart

Ni kan se i min header att jag väljer vindtäta kläder när jag rider. För man rider ofta på öppna platser där det drar mycket kalla vindar och då behövs riktigt täta kläder. Nu har jag både en bra sporttröja och en bra ridkavaj som kommer att hålla mig riktigt varm. Man behöver vara varm för att kunna öka förbränningen.

3 comments / Add your comment below

 1. Dear Sir,

  How are you?

  I saw your contact detail on google.com during the research of fitness products importer and seller,

  I would like to brief our company to you we are manufacture and exporter of all kind of the fitness and sports wears products last 15 days.

  We are manufacture of leather Gloves –Fitness All Gears and Fashion and sports wears.

  We are quality concusses company in Sialkot and provide you in time delivery with the best and unbeatable price.

  I have request to you please draw a little bit attention toward our company and have a look my website http://www.flexfitent.com

  Please feel free let me your requirements if you want to need your own style please send me only photo. Hope I can meet your requirements.

  Wait for your nice reply.

  Thanks

  Haseeb Sattar

  FLEXFIT ENTERPRISES
  SEMINAR ROAD NEKA PURA
  SIALKOT 51310 PAKISTAN
  TEL:0092 300 8612126
  Email: info@flexfitent.com
  Web: http://www.flexfitent.com

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »