Värsta skämtet om spöken & spökslottet

Nedan ser ni mig inne på Spökslottet som jag inte ens vill kliva in i.

Jag har sett massor av skämt om hur man skrämmer upp människor, men detta tar priset.

Det var två tjejer som gick igenom en park och då kom det fram en tjej som var lite blodig i nattlinne. Hon sa att hennes skada inte var så allvarlig, men att hon behövde prata med sin pojkvän som befann sig i parken. Hela tiden uppmanade den skadade tjejen om att hennes sår inte var så allvarlig det viktigaste var att hon fick prata med sin pojkvän en sista gång. Dessa två tjejer lyssnade på henne och gick en bit tillsammans in i parken där henne pojkvän satt på en gunga och gungade. De gick fram till killen och sa att hans flickvän behöver prata med honom. Killen tittade förvånande på tjejerna och sa att han tjej blev mördad i denna park för 2 år sedan och att han återvänder hit till minne av henne. I samma stund som han säger det svarar den skadade tjejen “min pojkvän kan inte se mig längre därför bad jag er om hjälp”. Med dessa ord skriker dessa två tjejer och springer i väg från parken.

spökslottet
Bakom mig ser ni lite gravstenar från Spökslottet.

Detta var alltså ett skämt och jag undrar hur långt man kan gå för att skoja och spela in människors värsta farhågor. Jag hade nog hamnat i chock och det hade tagit mig lång tid att komma ut ur chocken. När jag blir intervjuad i telefon av media och de ställer mig frågan vilken fobi jag har så brukar jag aldrig svara på det. Jag vill inte att folk ska veta vad jag egentligen är mest rädd för. För det man är rädd för ska hända ska man nog aldrig dela med sig till folk. Man vet aldrig vad folk kan hitta på när de vet vad just du är mest rädd för.

Jag vill hellre själv skrämma upp folk än att bli skrämd. Jag är nyfiken på andra sidan med spöken mm och trots detta kliver jag inte in i spökslottet när jag får tillfälle till att göra det.

Hur skulle ni vilja möta mig som en vampyr eller en trevlig katt?

spökslottet
Det jag gillar med spökslottet är när de spelar orgel så att det får en trevligare stämning. Orgel musik är alltid skrämmande för att man i filmerna alltid använder just orgel i skräckfilmerna.

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Translate »