Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sparsam marknadsföring för ditt företag

Jag har suttit ned och funderat hur jag kan marknadsföra Veckomagasinet min blogg till ett reducerat pris och att det ändå ska nå många människor.

I samarbete med Stickit

Jag gjorde som Jesus och gick utan vatten och bröd under 40 dagar i öknen för att bli vis. En orm närmade sig mig men kunde ej bita mig precis som i Bibeln. Nä jag skojar bara inte gick jag hungrig i 40 dagar för att bli visare. Jag googlade i 40 dagar i stället och sedan fick upp ögonen för Stickit företaget som gör klistermärken för bilar. Jag tänkte att det kan inte kosta så mycket med ett klistermärke som dessutom kommer att synas dygnet runt vart jag än kör.

bildekal
Bästa reklamen är en bildekaler med namnet Veckomagasinet på.

Vad är bra med bil dekaler på en bil?

Jo du kör runt med din bil överallt och kan på så sätt nå dina kunder vart du än kör. Om det tex är en festival med ungdomar mellan 18-22 år gamla och du i denna stund behöver just den målgruppen. Då kör du bara dit med din bil och flashar lite vips så har du en helt ny målgrupp.

Jag kommer att ha denna bil i 3 månader till och sedan byter jag bil inom kort därför tänkte jag beställa 2 till för min nästa bil.

bildekal
Nu står jag bland studenter i närheten av Uppsala universitet tänkte de borde lära känna mig som Uppsalas största bloggare.
bildekal
Det var någon som påstod att jag skulle behöva betala reklamskatt om jag hade en bildekaler med Veckomagasinet namn på min bil. Folk kan verkligen hitta på olika teoerier som inte ens stämmer med verkligheten. Jag gör väl vad jag vill med min bil.
bildekal
Är detta inte riktigt snyggt med en bildekaler på min bil?

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »