Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så här sparar du din tid när du reser

Det bästa sättet för mig att spara tid när jag reser är att resa första klass så att jag kan sitt så ostörd som möjligt.

Jag gillar att resa längre sträcker så ledes jag får vara ensam och klarar annars inte av att resa kollektivt. Jag behöver lugn och ro för att gå igenom mina mail i mobilen och bocka av saker och ting från min almenacka.

Jag brukar även meditera så fort jag är ensam och visualisera hur jag vill att min framtid ska se ut. Precis allt går enligt en viss schema i mitt liv just nu. Jag är även privat coach och tar emot klienter som vill lära sig hur de ska forma sin egen framtid. Just nu har jag 5 klienter som jag tar emot regelbundet. Alla växer de genom min vägledning och de är nöjda och återkommer. Jag är bland människor väldigt mycket därför behöver jag alltid vara i fred när jag reser.

Jag kommer gå in på mer om hur du sparar din tid i morgon då jag ska tala om en föreläsare som jag har fått coach av just för att spara min dyrbara tid.

effektiv resa
1 Klass på SJ är bättre än SL resorna enligt mig.
effektiv resa
Kosta vad de vill kosta bara jag får lugn och ro på min resa.

Allt ska vara enkelt enligt mig. Ett annat som jag kom att tänka på som är enkelt är enkel smörjteknik som du kan hitta på Fokus gruvindustri sida. På denna sida kan du även läsa om att guldet har sjunkit i pris och att de tror att värdet snart kommer att höjas igen. Anledningen till att jag talar om just guld kommer jag berätta mer om i framtiden. För jag ska nämligen snart ha ett event hemma hos mig tillsammans med några andra bloggare från Stockholm.

Jag vet inte hur sant detta är, men enligt en teori jag har hört så kommer man i framtiden bara betala med guld. Detta innebär att pengar i form av papperssedlar eller mynt försvinner.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »