Uncategorized

Snart måste jag klona mig själv

Samarbete med Frontapply

Varför blir alla inredningsbloggar så populära?

Har ni märkt att de som bloggar om inredning direkt får massor av följare. Jag själv följer hemsidor som har inredning tex Frontapply som har massor av fina handtag och knoppar. Du kan ändra en byrålåda helt och hållet när du skruvar in nya knoppar som jag snart ska göra. På hemsidan får du också tips på de handtag som säljs mest. Detta innebär då att det är flera personer som köper samma produkt för att de är snyggast och bäst kvalité. Jag brukar kolla in olika slott i Sverige för att se vilka typer av handtag och knappar de använder och sedan letar jag upp snarlika på Frontapply. Det är på detta sätt jag arbetar mig fram och får samma inredning som slott och herrgårdar runt om i Sverige.

Hälsa och inredning jag brinner för

Förutom hälsa och hemligstämplade möten med offentliga personer så älskar jag också inredning. Just nu håller jag på att måla om vissa små barock möbler jag har hemma. För er som inte vet vad barock är så kan jag säga att det är möbler från 1700 talet. En av dem är rokoko och det är möbler från 1850-1910. Jag har nog tröttnat på både barock och rokoko stilen trots att jag vill bo i slott. Det ska vara ett slott fast med moderna möbler. Jag är också ute efter knoppar för dessa små byrålådor. Så jag har kollat runt för att hitta kökshandtag på nätet som ni kan se på bilderna nedan.

Knopp vit för byrålådor 87.20 kr

Du hittar brett sortiment av knappar och handtag hos Frontapply och nog kommer jag hitta vad jag söker på denna sida. Detta är verkligen Sveriges nya e-handel för handtag och knoppar till kök, badrum och möblerna som jag vill ge nytt liv åt. De har över 1000 produkter av hög kvalitet för snabb leverans och alltid till ett pris ingen kan motstå. I sortimentet hittar man även kökshandtag från Beslag Design och Furnipart. Nu ska jag surfa runt och se vad som passar mina rokoko och barock möbler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »