Skorpionens natur liknar sjuka människors natur

En skorpion som hade problem med sina knä ville ha hjälp av en padda över ån. Paddan vågade inte lita på skorpionen rädslan för att bli huggen. Skorpionen sa att han inte kommer att hugga honom för då skulle även skorpionen själv drunkna.

Sponsrad inlägg i samarbete med Svensk kosttillskott

Detta lät logiskt i paddans öron så han hjälpte skorpionen över ån. När han var halvvägs kände han att skorpionen ändå högg tag i honom.

kosttillskott
Detta knäskydd kommer jag att få hem inom kort. I stället för att ödsla energi på folk lägger jag all energi på mig själv.
kosttillskott
Detta knäskydd kommer jag att få hem inom kort. I stället för att ödsla energi på folk lägger jag all energi på mig själv.

Paddan frågade varför han högg och på så sätt skadade dem båda. Skorpionen svarade med att det ligger i hans natur att hugga även om det så skulle skada honom själv också. Så här agerar psykisk sjuka människor. Fysisk sjuka människor kan du hjälpa, men ge upp folk som är psykopater. En fysisk sjuk människa som behöver knästöd kan du ge bort nedan knäskydd. Det är enkelt bara gå in på hemsidan och beställ. För den sjuke har bara en önskan glöm inte det. Jag har en syster som lätt får problem med sina knä och ska nog ge en av dessa knäskydd till henne och behålla den ena själv. Vi båda jobbar dessutom på samma ställe och på vårt arbete finns ett trappsteg. Det kan låta lite i era öron, men denna trappsteg får vi kliva på flera gånger i timmen. För varje gång känns det enormt i knät och varför ska man behöva lida när man enkelt kan sätta på sig knäskydd på det knät som faktiskt lider?

 

Vore jag paddan skulle jag inte lita på en skorpion utan jag skulle först och främst ta hand om min egen hälsa. Jag brukar ha problem med nacke, axlar och knä. Fast jag känner att mina knä går lite för min nacke. Nacke kan jag sträcka på, men knäna behöver jag något extra för att kunna hantera.

Vad du kan ändra hos människor är den fysiska sjukdomen tex ont i handled, vrist eller nacke. Du kan ha spända muskler som kanske behöver en viss typ av skydd för att underlätta. Jag vet en väninna som har opererat sina knä och hon går helt utan knäskydd. Det kallar jag för galenskap det är klart människan måste skydda sitt knä som har blivit opererad. Jag ska träffa henne i dag på kvällen så jag kommer även hänvisa henne till detta inlägg.

Det finns massor av olika skydd hos Svensk kosttillskott och det jag tycker är viktigast med hälsa om du har problem med knä är följande:

  1. Fiskolja är faktiskt superbra för onda knä
  2. Bra knäskydd från Svensk kosttillskott
  3. Sova minst 7 timmar
  4. Frisk luft gå ut och gå med hunden eller låna en hund
  5. Simma en gång i veckan
  6. Rida en gång i veckan
  7. Ät balanserat och unna dig något gott en gång per dag det gör jag. Skulle aldrig banta resten av mitt liv. Jag äter något litet varje dag som jag inte kan motstå.
  8. Ät inte efter kl 17.00
  9. Hoppa aldrig över en frukost
  10. Älta inte problem

Kanske har du egna punkter du också följer som jag inte har tänkt på ovan. Då får du jättegärna dela med dig av dem till mig. Lycka till med dina knä i sommarvärmen!

Kommentera