Skönhet till varje pris

Varför tror folk att när en kvinna inte är nöjd med sin kropp eller ansikte att det beror på att samhället ställer krav på henne?

I samarbete med Akademikliniken Hj AB

Om en kvinna nu inte är nöjd med tex sina ben så handlar det absolut inte om att hon har sett reklambild på olika modeller i olika modetidningar. Eller att hon jämför sig med andra. Hur kan folk vara så trångsynta och tro att om en människa inte är nöjd så handlar det om att hon har jämfört sig med andra. Det handlar verkligen inte om hur andra människor ser ut. Den som vill förändra något hos sig själv vill bli en bättre version av sig själv och inte för att apa efter andra.

Det är som att säga den som vill tjäna mer pengar jämför sig med någon som tjänar bättre. Det handlar absolut inte om andra. Om jag nu vill tjäna mer pengar så kanske det handlar om att jag vill göra mer saker än vad jag har råd med. Så snälla ni därute sluta döma människor som vill göra något extra med sitt utseende. Nu har i varje fall AK Nygart i Malmö börjat med en kampanj som heter #KvinnorVetBäst med detta menar man helt enkelt du vet bäst utan att du ska behöva jämföras med andra kvinnor. För när man vill ändra något handlar det definitivt inte om vad andra tycker om en. Det handlar enbart vad kvinnan själv tycker om sig själv punkt slut.

AK  Nygart i Malmö så har man massor av olika plastikkirugi som tex bröst. Många kvinnor som har fött barn och ammat känner att de vill ha tillbaka sina vackra bröst. Åter handlar det inte om att hon har sett bröst i en modetidning. Utan hon vill ha tillbaka sina egna former tillbaka punkt slut.

Du kan enkelt låna pengar för att göra tex snygga bröst

De samarbetar med MoneyGo och det är räntefritt, vilket underlättar. Du får dessutom svar snabbt då du ändå går in med ditt Bank ID såsom jag brukar göra. Du kan ansöka om det direkt här på sidan och få svar direkt. När du får lånet så visar du bara upp ditt legg och vips är du i gång. Så enkelt dessutom och så bekvämt du behöver inte låna från din omgivning eller gå och vänta tills du får råd med din egen skönhet.

Lämna ett svar