Skapa allt du önskar dig med 3D-skrivare

Jag vet inte om detta är sant eller inte. Jag har försökt att förstå hur en 3D skrivare fungerar och läst lite på andra bloggar om det.

3D-skrivarens möjligheter

Jag råkade hamna på en blogg där bloggaren beskriver 3D-skrivare på ett mycket finurligt sätt. Hon skrev att om du har för lite bestick hemma och har bjudit hem folk så kan du skriva ut nya bestick via 3D skrivaren. Jag frågade runt bland folk som kan detta om 3D skrivare om man kan skriva ut bestick? Då kan jag också producera väskor med denna 3D skrivare och sälja vidare på nätet.

Kikade runt lite olika sidor och kom in på en guide om olika 3D-skrivare på sidan alla3Dskrivare. Det finns idag flera olika modeller i alla prisklasser. Priserna skiljer sig allt ifrån så billiga som 2000 kr till 3D-skrivare över 100.000 kronor. De 3D-skrivare som är billigare verkar vara bättre anpassade för mindre företag eller för hobbybruk medans de som kostar mer är tillämpade för större företag och industrier.

3d skrivare
Jag borde då prova skriva ut choklad fast avbild av mig själv dvs fotografi i choklad. Kan bli en riktig stor marknad om jag lyckas.

Se hit nya entreprenörer vad ni kan göra för era affärer.

Redan i dag går det att skriva ut leksaker, kläder och bilar i plast, och till och med choklad med så kallad 3D-teknik. Fast då undrar jag om man häller i smält choklad och sedan skriver ut chokladen? Kolla in min studentpresent som jag gav bort till min brorsdotter Madeleine. Jag kan ju säga att jag skrev ut den via 3D skrivaren.

Denna har jag klistrat ihop som en studentfest det är ca 5 kg choklad.

Fördelarna är flera när det kommer till 3D skrivare

Vad sägs om att kunna skriva ut riktiga modeller av flera en prototyp som du vill tillverka och sedan välja den som blev bäst? Det handlar då inte bara om att du ska bli nöjd med din produkt utan kunden själv har också tillfälle att kritisera produkten. Tänk då att du då kommer att skapa en perfekt produkt när både du och kunden är nöjda. Se då till att minst 20 kunder får känna på produkten. Vill du lyckas ännu bättre bjud in influenser och låt dem få prova sig fram.

Något jag själv skulle vilja printa är min logga och ha den på kontoret. Har även sätt att det tydligen går att printa en gitarr med 3D-skrivare.

Lämna ett svar