Skådespelaren som blev guvernör och president

Arnold Schwarzenegger började sin karriär som skådespelare och slutade som guvernör, född 30 juli 1947 i Thal i Steiermark, Österrike, är en österrikiskfödd amerikanskkroppsbyggare, skådespelare och politiker. Han tillhör det republikanska partiet och var guvernör i Kalifornien från 2003till 2011.
En annan skådespelare innan Arnold Schwarzenegger var Ronald Reagan som startade som skådespelare också, men slutade som president.
Vi har även den svenska prinsessan Sofia som började som slitz modell och slutade som prinsessa. Fast här handlade det inte om hennes färdigheter som människa utan att en prins föll för hennes söta ansikte. De andra två ovan har ju som ni märker olika färdigheter.
Nedan ser ni Blondinbella som äter lunch med den svenska prinsessan Sofia.
Arnold Schwarzenegger har spelat med i många superroliga action filmer. Jag har nog bara sett honom i en normal film jag älskade som heter Twins. Han förlorar sin bror när de är små och hittar tillbaka till varandra när de blir äldre. Det roliga är att de är helt olika varandra till färg, längd och bredd. Ändå när de tittar på varandra säger båda “gud vad vi är lika” Den filmen skulle jag vilja se en gång till för jag minns att jag bara älskade den. Jag har svårt för actionfilmer för det är inte riktigt min grej. Speciellt inte de där Termination filmerna som han spelar med i. Där spelar Arnold Schwarzenegger en robot av något slag.
Musiken till Termination 2 gjordes av gruppen Guns n Roses en hårdrocksgrupp som faktiskt har många bra låtar. Du kan läsa mer om alla dessa slot spel här
Tänk er om prinsessan Sofia fick en egen slot på den sidan då hade sidan blivit ännu mer populär. Tanke på att Grace Kelly efter att hon blev prinsessan fortsatte att spela in en sista film innan hon lutade sig helt tillbaka som prinsessan. Så tycker man att även Sofia borde göra lite mer saker innan hon helt lutar sig tillbaka. För Grace Kelly var ju ändå drottning av Monaco, Sofia är ingen drottning utan hon är bara prinsessa precis som prinsessan Lillian var när hon gifte sig med prins Bertil (farbror till kung Carl Gustaf).
Har dessutom alltid tyckt att ordet slot som man använder sig utan i spelvärlden låter som slott. Vad kan då vara mer perfekt att en prinsessa får sig en egen slott?

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar