Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ska du flytta eller bara vill bli av med vissa möbler?

Då kan du kontakta Allt i Transport på Danmarksg. 47 i Uppsala tel: 018-205800

Jag ska nämligen anlita dem för att bli av med möbler som jag ska slänga. Det är två madrasser som mina kaniner har haft i hjäl.

Jag har även lagt ut min vädurshona Gumman på blocket och ger bort henne tillsammans med en stor bur.
 Denna bur har jag inomhus och måste bli av med den också. Jag har lagt ut ca 3000 kr på denna bur som man bör ha utomhus för de är svåra att städa.

När allt detta är färdigt så ska huset renoveras från topp till tå. Stylistakademin har fått en budget av mig som de ska gå på. De själva söker efter möbler, tapeter och golv i olika butiker. Sedan kommer de med bilder och ritningarna till mig. De har min lägenhet som ett projekt. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket all deras arbete skulle ha kostat om jag var tvungen att betala. Jag marknadsför deras arbete på bloggen och jag tror att det var en avgörande faktor som gjorde att de valde att renovera min lägenhet.

6 comments / Add your comment below

  1. Va roligt och göra om ett helt hem!! Vi har gjort om ett helt hus på 160 kvm till 270 kvm och renoverat och inrett från grunden. Vill bara ge dig ett förslag om den vita tappeten med blommor, att den skulle vara skitt snygg som fondtappet istälet för att klä om alla väggar i den. Det e bara ett förslag…

  2. Får jag fråga varför du har laddat upp en bild på dig i din kanin annons på blocket? Säljer du dig själv eller kaninen. Du har ju ingen bild på gumman men du har bild på dej, du är bra märklig.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »