Sitter i rådet för Café och restaurangforum i Uppsala

Jag har verkligen fått ett spännande uppdrag där jag sitter i rådet för café och restaurangforumet i Uppsala.

Vi är tre företag som möts Waynes Coffee, Triller mat och bröd samt Cajsas kök. I spetsen har vi VD för Uppsala city nämligen Lisa Thörn. Tillsammans håller vi att planera otroligt spännande projekt i Uppsala som kommer bli riktigt stort och vi har pengar att söka.

Just nu har jag så otroligt mycket att vara tacksam för då jag har alla kontakter jag behöver. Inget fattas mig och jag behöver aldrig gå genom någon annan för att nå dit jag vill. Jag är inte i beroendeställning gentemot någon och kommer heller aldrig att vara det. Oavsett vad som händer så har jag min egen kunskap och mina egna kontakter som ingen kan ta i från mig. Skulle saker ändras så har jag alltid en trygghet att falla tillbaka till.

Denna grupp jag nu sitter med lär jag mig otroligt mycket av. Alla dessa kvinnor har erfarenhet och ödmjukhet tanke på hur lyckade de är. Människor som är lyckade är alltid ödmjuka inför livet. Känns otroligt bra att få ventilera sina åsikter med kvinnor som verkligen förstår vad man talar om. Känns dessutom mycket givande att få ta del av deras åsikter då jag vet hur framgångsrik både Triller och Cajsas kök är. Förstå att få sitta med dessa fantastiska duktiga entreprenörer av kvinnor och få planera Uppsalas framtid. Jag är verkligen lycklig lottat och är så tacksam för detta.

Jag känner också att de uppskattar mig för mitt arbete och för min engagemang. Ju mer uppskattning man får desto mer motiverad blir man. Jag verkligen ser fram emot nästa möte och har aldrig missat ett möte.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Translate »