Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Serum är bättre

Sponsrat inlägg i samarbete med Xlash

Skada inte dina ögonfransar

Sommar, sol, värme och semestrar är både på gång och i antågande. Sommar innebär också att du inte vill sminka dig så mycket men ändå känna dig fräsch och snygg. Du vill framhäva din ögon som du alltid brukar göra och kanske sätter på lösögonfransar. Visst, dom kan sitta fast jättebra, men det kan bli dyrt i längden att hålla på med och när dom väl ska tas bort riskerar du att dina egna fransar kanske följer med om du inte är försiktig. Då är det mycket bättre med ett serum !

Serum

Ett ögonfransserum lägger du enkelt intill dina fransrötter varje dag i minst 28 dagar. Och både du och andra kommer att se resultat. Dessutom slipper du lim och skador på dina fransar och kan sluta med lösögonfransarna.

serum

Xlash har bla ögonfransserum och ögonbrynsserum i olika storlekar. Xlash Pro ögonfransserum finns i en 6 ml flaska och är en storsäljare. Genom att använda detta serum varje dag i minst 28 dagar kommer dina fransar både att se längre och tjockare ut. Serumet är veganskt och är återfuktande för dina fransar. Är du intresserad av både serum till ögonfransar och ögonbryn finns det rabatterade paket att köpa.

Vill du prova med en mindre flaska första gången finns en i 3 ml också. En sådan flaska räcker i 2 – 3 månader om du använder det varje dag dom 28 första dagarna och sedan 2 – 3 gånger i veckan.

Så gå in på Xlash sida redan idag och beställ hem ditt ögonfransserum. Och självklart om du vill ha något annat också. Alla produkter har en utförlig beskrivning om hur det används, hur ofta och vad dom innehåller. Det är gratis frakt inom Sverige och du kan betala via ditt bankkort eller via klarna och dela upp din betalning om du vill.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »