Sätt stopp på åldrandet genom Botox

Jag har fått botox många gånger för min spända käken för att det sägs att då lär man sig att slappna av.

Har ni sett filmer där skådespelare har botox i pannan och inte kan rynka pannan? I de scener de är arga måste de få en replik där de säger “nu är jag arg” annars förstår inte vi som kollar på filmen att skådespelaren faktiskt är arg.

Jag vaknar varje morgon med spänningsshuvudvärd och då hjälper botox på mina käken. Jag har helt enkelt för starka käken och behöver få dem att slappna av en smula. Du kan även använda Botox för handsvett vilka jag vet att många har gjort.

Borde de som blivit skadade få gratis plastikoperation?

Ja absolut och det är nog de enda som borde få gratis behandling. Även de som har misslyckade plastikoperationer bakom sig borde få gratis behandling. Jag har med egna ögon sett tuttar som har varit helt olika varandra efter en bröstlyft och varje gång jag frågar folk vem som har opererat dem får jag alltid namn på samma plastikkirurg i Uppsala som misslyckas med var 3:e patient. Det jag inte förstår är att hur sådana fortfarande kan ha läkarlegitimationen kvar? När det gäller olyckor så är det en självklarhet att man ska få gratis operation för man rår varken över olyckan i trafiken eller olyckan med galna och klantiga läkare.

Har faktiskt även mött kvinnor som är födda utan bröst och då har Universitetsjukhus nekat dem gratis plastikkirurgi. Dessa borde också få gratis vård tycker jag. Så visst känner jag att många borde kunna få den hjälp de behöver kostnadsfritt. Sedan tänker jag på folk som är sjuka på riktigt att de borde gå före i vården. Man kanske kan lösa det genom att väntetiden får bli längre när det handlar om botox för migrän, skönhet mm.

Eriksbergskliniken så finns det massor av olika behandlingar du kan använda dig utan bl.a det jag skriver om ovan nämligen Botox. Sedan har de också behandlingar som

 

botox
Med botox kan du göra mycket för ditt ansikte så att du slipper rynkor i framtiden.

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Translate »