Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Salong You tjäna pengar på bloggen

Jag har varit på Salong You med hela teamet från Blogfame.

Salong You startades av Steve Terry som är känd hårguru. Jag blev inbjuden av Sebastian Lysén som även är känd från Supermodel Sverige. Detta var ett fantastiskt event där vi fick tips på både make up och hår. En av dem som jobbade på Salong You hade en maskin man fick prova. Maskinen tog kort och visade hur ens hy skulle se ut om 3 år.

Ni kan hitta mer om eventet för blogfame Salong You om ni går in på Salong You sida och läser. Salong You är en av samarbetspartners för Blogfame som är mina uppdragsgivare. Så det var egentligen ett möte om hur vi som bloggar kan tjäna pengar på både blogfame och Salong You.

blogfame 015
Steve Terry är engelsktalande. Det bjöds på Kava som är champange.
blogfame 018
En av bloggerskorna med sin mamma. De är lika som bär. Denna tjej har 60 000 besökare i veckan och skriver om bl.a mode och hälsa.
blogfame 012
Dessa två jobbar för Salong You och gjorde reklam för smyckes tatueringar som man kan klistra fast på kroppen. Superläckert!
blogfame 016
Dessert om såg ut som fina tvålar var egentligen glass med glasyr.
blogfame 021
Salong You egen bloggerska som kände till mikz. Hon sa att vi som är först på mikz kommer att lyckas om mikz stannar kvar på marknaden. Ni kan följa mig på mikz genom att sms:a veckomagasinet till 72722.

blogfame 001

blogfame 002

blogfame 005

blogfame 027
Alla bloggande gäster fick varsin lyxig goodiebags från Salong You & Blogfame.

 

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »